Να στείλετε μήνυμα
products

GM MDI 2 πολλαπλάσια διαγνωστική υποστήριξη WIFI διαγνωστικών εργαλείων διεπαφών αυτόματη

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Πιστοποίηση: CE
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 κομμάτι
Τιμή: Best Price
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο λογισμικό
Χρόνος παράδοσης: εντός 48 ωρών
Όροι πληρωμής: TT/Paypal/γραμμάριο της Western Union το /Money
Δυνατότητα προσφοράς: Σε Απόθεμα
Λεπτομερής ενημέρωση
Τύπος: διαγνωστική μηχανή αυτοκινήτων Χρώμα: Σαν φωτογραφία
Τάση: 12V Εφαρμόσιμο πρότυπο: GM
Εγγύηση: 1 έτος
Υψηλό φως:

Διαγνωστικά εργαλεία αυτοκινήτων

,

εργαλείο ανίχνευσης xtool


Περιγραφή προϊόντων

Η GM MDI 2 χρησιμοποιείται από τους επαγγελματικούς τεχνικούς ως ενίσχυση στη διάγνωση και την επισκευή των αυτοκίνητων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συστημάτων. Το MDI 2 έχει ως σκοπό να συνδέσει το όχημα με μια εφαρμογή υπολογιστών PC οικοδεσποτών, η οποία λειτουργεί έπειτα μέσω του MDI 2 για τη μεταφορά δεδομένων και τον ηλεκτρονικό επαναπρογραμματισμό του (ECU) μονάδων ελέγχου.

GM MDI 2 πολλαπλάσια διαγνωστική υποστήριξη WIFI διαγνωστικών εργαλείων διεπαφών αυτόματη

Περιγραφή της GM MDI 2

Η πολλαπλάσια διαγνωστική διεπαφή 2 (MDI 2) χρησιμοποιείται από τους επαγγελματικούς τεχνικούς ως ενίσχυση στη διάγνωση και την επισκευή των αυτοκίνητων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συστημάτων. Το MDI 2 έχει ως σκοπό να συνδέσει το όχημα με μια εφαρμογή υπολογιστών PC οικοδεσποτών, η οποία λειτουργεί έπειτα μέσω του MDI 2 για τη μεταφορά δεδομένων και τον ηλεκτρονικό επαναπρογραμματισμό του (ECU) μονάδων ελέγχου.

Η νεώτερη σε Η/υ πολλαπλάσια διαγνωστική διεπαφή GM (MDI 2) προσφέρει την αυξανόμενη δύναμη επεξεργασίας, την ασφάλεια, και τις γρηγορότερες ταχύτητες προγραμματισμού στο σφαιρικά Α και το μέλλον
Σφαιρικά οχήματα Β.

Το MDI 2 υποστηρίζει τις διαγνωστικές εφαρμογές: GDS 2, διαγνωστικό εργαλείο λεωφορείων στοιχείων, και Tech2Win. Υποστηρίζει επίσης πέρασμα-μέσω του προγραμματισμού των εφαρμογών: TIS2Web-SPS. Αντικαθιστά τη πρώτη γενιά MDI, που εισάγεται το 2007, για πέρασμα-μέσω του προγραμματισμού στα τρέχοντα πρότυπα της GM. Το MDI 2 είναι οπίσθιο - το συμβατό σύστημα, έτσι αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποδώσει πέρασμα-μέσω του προγραμματισμού σε όλα τα οχήματα που χτίζονται από το 1996 με τη βοήθεια του συνδετήρα J1962 χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο DLC. Η σύνδεση μεταξύ του MDI 2 και του PC μπορεί να ολοκληρωθεί μέσω αυτόνομου (USB) και του δικτύου αντιπροσώπων (CAT5).

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα της GM MDI 2

● Χρησιμοποιεί έναν νέο, ο ασφαλέστεροι συνδετήρας και το έδαφος τύπων Β αντισταθμίζουν την προστασία αποτυχίας. Μια συνδεμένη με καλώδιο σύνδεση συστήνεται για τα πιό μακροχρόνια γεγονότα προγραμματισμού.
● Το MDI 2 τροφοδοτείται από την μπαταρία οχημάτων μέσω του καλωδίου DLC. Μπορεί επίσης να τροφοδοτηθεί άνω των USB για να εκτελέσει τις αναπροσαρμογές υλικολογισμικού χρησιμοποιώντας μόνο ένα PC.
● Οι χρήσεις USB 2,0 για το γρηγορότερο υλικολογισμικό μεταφορτώνουν αντί μιας χωριστής παροχής ηλεκτρικού ρεύματος εναλλασσόμενου ρεύματος.
● Το καλώδιο DLC είναι δύο φορές εφ' όσον το προηγούμενο καλώδιο και συνδέει στην κορυφή, καθιστώντας το ευκολότερο να χρησιμοποιήσει. Το καλώδιο συνδέει μόνο με το MDI 2.

Κατάλογος συσκευασίας της GM MDI 2

1pc Χ συσκευή MDI
1pc Χ καλώδιο SAE J1962 DLC
1pc Χ πόδια 10. USB Α στο καλώδιο USB Β
1pc Χ καλώδιο Ethernet

GM MDI 2 πολλαπλάσια διαγνωστική υποστήριξη WIFI διαγνωστικών εργαλείων διεπαφών αυτόματη 0

GM MDI 2 πολλαπλάσια διαγνωστική υποστήριξη WIFI διαγνωστικών εργαλείων διεπαφών αυτόματη 1

Στοιχεία επικοινωνίας
Tina Lee

Τηλεφωνικό νούμερο : 86 13026631343

Τι κάνεις; : +8613026631343