Μας ελάτε σε επαφή με
Tina Lee

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-0755-23047925

WhatsApp : +8613480159018

Shenzhen MS Auto Technology Limited

       Κράτη μέλη Auto Technology Limited Shenzhen

 

                        Επαγγελματική αφιερωμένη ομαδική εργασία

  • Shenzhen MS Auto Technology Limited
  • Shenzhen MS Auto Technology Limited
  • Shenzhen MS Auto Technology Limited
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου
Μάρκες MS Αριθμός Υπαλλήλων 150~300
Ετήσιες πωλήσεις 2 Million -3 Million Ιδρύθηκε Έτος 2002
Εξαγωγή pc 80% - 90%
Εισαγωγή

Το κράτος μέλος Auto Technology Limited Shenzhen είναι ένας επαγγελματικός κατασκευαστής των αυτόματων διαγνωστικών εργαλείων, ειδικευμένος στην έρευνα & την ανάπτυξη των διαγνωστικών συσκευών για τη BMW, Benz της Mercedes, τη Ford, τη GM, τη Toyota, τη Honda, τη Renault κ.λπ. Εν τω μεταξύ, είμαστε εξουσιοδοτημένη αντιπροσωπεία για μερικές διάσημες επιχειρήσεις, όπως την έναρξη X431, Autel και Autoboss.

Σαν έναν από τους τοπ κατασκευαστές στην Κίνα, με τους αφιερωμένους μηχανικούς μας, είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, τη τεχνική υποστήριξη και την υπηρεσία μεταπωλήσεων. Τα προϊόντα μας πωλούνται σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των εργοστασίων, των διανομέων, των πρακτόρων, των γκαράζ, των καταστημάτων και των ατόμων. Παρέχουμε ακόμα το cOem και την υπηρεσία ODM για τους πελάτες μας.

Έχουμε πάνω από επτά έτη εμπειρίας στην κατασκευή και την εξαγωγή αυτών των προϊόντων από την Κίνα στις διάφορες υπερπόντιες αγορές και συνεργαζόμαστε επίσης με τους ικανοποιημένους αγοραστές στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, τη Νότια Αφρική, τη Νοτιοανατολική Ασία και τη Μέση Ανατολή. Στηργμένος στα προηγμένα όργανα, το τέλειο ποιοτικό σύστημα ελέγχου, το ιδιαίτερα πεπειραμένο διοικητικό προσωπικό και το ανώτερο προσωπικό εφαρμοσμένης μηχανικής, είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των πελατών αποτελεσματικά.

Η επιχείρησή μας εμμένει στην καλή υπηρεσία. «Η ποιότητα, ο επαγγελματισμός και η καινοτομία» είναι η πεποίθηση της επιχείρησής μας. Με το άκουσμα τις προτάσεις και τις ανάγκες των πελατών μας, το εμπορικό προσωπικό μας είναι σε θέση να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις που λαμβάνουν.

Η παροχή των καλύτερων προϊόντων και της καλύτερης υπηρεσίας είναι ο στόχος επιχείρησής μας. Ελάτε σε επαφή με μας σήμερα με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή το τηλέφωνο και αρχίστε με μια μικρή διαταγή, θα βρείτε ότι είμαστε ο πολυτιμότερος συνεργάτης σας.

 

Σε όλους τους πελάτες, παρακαλώ ευγενικά σημειώστε:

 

Αποφύγετε οποιαδήποτε Deceive πληρωμή, παρακαλώ ακριβώς ακολουθήστε κάτω από τον απολογισμό που οι πωλήσεις παρέχουν,

για όλους τους άλλους απολογισμούς, δεν πρόκειται να ανήκει σε μας.

 

Επίσημοι όροι πληρωμής:

 

1. Πληρωμή από τη μεταφορά καλωδίων τραπεζών

 


SWIFT/BIC: DHBKHKHH
 Αριθμός απολογισμού: 79969402605
Όνομα λογαριασμού: Co. τεχνολογίας XT-Shenzhen Xinyishun, ΕΠΕ.
Όνομα τράπεζας: Τράπεζα DBS (Χονγκ Κονγκ) που περιορίζεται
Διεύθυνση τράπεζας: 11ο πάτωμα, το κέντρο, 99 δρόμος της βασίλισσας κεντρικός, κεντρικός, Χονγκ Κονγκ
Χώρα/περιοχή: Χονγκ Κονγκ
Τύπος απολογισμού: Επιχειρησιακός απολογισμός
Κώδικας τράπεζας: 016
Κώδικας κλάδων: 478 * εάν πληρώνοντας από τις τράπεζες Χονγκ Κονγκ
 
2.Western Union
 
Όνομα: jing
 
Επώνυμο: fu
 
Διεύθυνση: Δωμάτιο 1005, κτήριο Zehua, 1$ος δρόμος Donghuan, νέα περιοχή Longhua, Shenzhen, Κίνα
 
 
Όνομα: shixiang
 
Επώνυμο: zou
 
Διεύθυνση: Δωμάτιο 1005, κτήριο Zehua, 1$ος δρόμος Donghuan, νέα περιοχή Longhua, Shenzhen, Κίνα
 
3.Paypal
 
 
το autodiagtool@qq.com
 
 

 

 

 

Ιστορία

Η ιστορία μας
Το κράτος μέλος Auto Technology Limited Shenzhen είναι παγκόσμιος επιχειρησιακός ηγέτης στην πώληση των καταναλωτικών αγαθών αυτοκινήτων από το 2002. Από τη στιγμή που ιδρύσαμε την επιχείρηση, το όραμά μας ήταν στους ανθρώπους encourge παγκοσμίως στην αγορά και την πώληση μέσω Διαδικτύου.
Που είστε, και οπουδήποτε είστε, προσφέρουμε την ίδια τιμή: όσο το δυνατόν χαμηλότερος. Εάν είστε ένας χονδρέμπορος που κοιτάζει για να αυξήσετε τις πωλήσεις, ένας λιανοπωλητής που αρνείται να καταβάλει ένα μεγάλο ποσό στην εσωτερική χώρα σας, ή έναν φύλακα καταστημάτων που κοιτάζει για να πάρει τη λαβή των πιό πρόσφατων προϊόντων, των γρήγορων ποιοτικών υπηρεσία και χονδρικών τιμών τεχνολογίας Ltdprovides αιώνα της Κίνας. Εξυπηρετούμε τους πελάτες από περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, και μεγαλώνουμε ακόμα.
Η αρχή και η ιδέα μας
Ένας κόσμος, μια ιδέα!
Η ιδέα μας: αρμονικών, καλών ποιότητα τιμιότητας, και φιλική διάθεση.

Υπηρεσία

Είμαστε βέβαιοι να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα, ανταγωνιστική τιμή, έγκαιρη παράδοση,
Επίσης είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή της τεχνικής υποστήριξης και μετά από την υπηρεσία πώλησης όπως ακολουθεί:
(1) ένα έτος ενημερώνει δωρεάν για το λογισμικό.
(2) δύο έτη εξουσιοδότησης για την ποιότητα όλων των συστατικών.
(3) θα παράσχουμε τη τεχνική υποστήριξη δωρεάν τηλεφωνικώς ή Διαδίκτυο για ολόκληρη τη ζωή.

Η ομάδα μας

Είμαστε η έρευνα & το αναπτυξιακό κέντρο και κατασκευαστής των αυτόματων διαγνωστικών εργαλείων. Παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα και την υπηρεσία για τα αυτόματα προϊόντα διαγνώσεων και προγραμματισμού και τα αυτόματα εξαρτήματα. Εν τω μεταξύ, η κατασκευαστική υπηρεσία cOem για την επιχείρηση σε όλο τον κόσμο εκτιμάται. Οι όλοι πελάτες μας είναι ευπρόσδεκτοι να επισκεφτούν το εργοστάσιό μας. Κάνουμε την υψηλή εστίαση στην ανάγκη του πελάτη και δίνουμε περισσότερη προσοχή στην ποιότητα των προϊόντων μας. Δεδομένου ότι θέλουμε ακριβώς να ωφελήσουμε τους όλους πελάτες μας.

Κίνα Shenzhen MS Auto Technology Limited Εταιρικό Προφίλ 0