Να στείλετε μήνυμα
products

Η υπέρ αυτοκίνητη υποστήριξη διαγνωστικών εργαλείων Foxwell NT520 διάβασε & σβήνει τον κώδικα, τα ζωντανά στοιχεία, την κωδικοποίηση προσαρμογής και τον προγραμματισμό

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Πιστοποίηση: CE
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 κομμάτι
Τιμή: Best Price
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο λογισμικό
Χρόνος παράδοσης: εντός 48 ωρών
Όροι πληρωμής: TT/Paypal/γραμμάριο της Western Union το /Money
Δυνατότητα προσφοράς: Σε Απόθεμα
Λεπτομερής ενημέρωση
Υψηλό φως:

αυτόματα διαγνωστικά εργαλεία

,

εργαλείο ανίχνευσης xtool


Περιγραφή προϊόντων

Το Foxwell NT520 υπέρ είναι το οικονομικώς πιό αποδοτικό επαγγελματικό εργαλείο ανίχνευσης για τους ενθουσιώδες, τα μικρά γκαράζ, τις ανεξάρτητες επισκευές, τα ειδικευμένους γκαράζ και τους τεχνικούς με να παραδώσει OE-οριζόντια τη διάγνωση σε όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα. Όχι μόνο περιλαμβάνει τις βασικές λειτουργίες όπως οι κώδικες και τα ζωντανά στοιχεία, αλλά και είναι ικανό των προηγμένων λειτουργιών όπως η ώθηση, η προσαρμογή και ο προγραμματισμός. Επιπλέον, σας αφήνει για να έχει πρόσβαση στα ο συνηθέστερα απαραίτητα χαρακτηριστικά γνωρίσματα υπηρεσιών όπως η ελαφριά αναστοιχειοθέτηση υπηρεσιών πετρελαίου, ρύθμιση σωμάτων ρυθμιστικών βαλβίδων, αναγέννηση DPF και πολύ περισσότερο.
Η υπέρ αυτοκίνητη υποστήριξη διαγνωστικών εργαλείων Foxwell NT520 διάβασε & σβήνει τον κώδικα, τα ζωντανά στοιχεία, την κωδικοποίηση προσαρμογής και τον προγραμματισμό

Γλώσσα Foxwell NT520:
Αγγλικά, κινέζικα (απλουστευμένα), κινέζικα (παραδοσιακά), αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά, ολλανδικά, γερμανικά, ρωσικά, ιταλικά, ουγγρικά, πορτογαλικά

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα και οφέλη
Ευγενικά αναπτυγμένος από τους πιό διακεκριμένους εμπειρογνώμονες σε αυτήν την βιομηχανία. Το Foxwell NT520 υπέρ είναι ένα χαμηλού κόστους φορητό εργαλείο ανίχνευσης που παραδίδει την OE-ισόπεδη διάγνωση σε όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα για έναν ενιαίο κατασκευαστή αυτοκινήτων. Όχι μόνο περιλαμβάνει βασικός τις λειτουργίες όπως διαβασμένος & σβήνει τον κώδικα, ζωντανή ημερομηνία, αλλά και είναι ικανό των προηγμένων λειτουργιών όπως η ώθηση, η κωδικοποίηση προσαρμογής και το ιδανικό προγραμματισμού για τον ειδικό, τα γκαράζ και τους ενθουσιώδες αυτοκινήτων.

Διαθέσιμος κάνει είναι: Acura Alfa Romeo, Abarth Audi η αυστραλιανή Ford, BMW, Chrysler. Φίατ, GM Honda, Hyundai, Holden, ιαγουάρος, KIA Lancia, Lexus, Land Rover, Maserati, ΜΊΝΙ. Toyota, Opel, rolla-Royce, Scion, κάθισμα, Skoda, Vauxhall, VW, Benz της Mercedes, Peugeot και περισσότεροι. (Συγκρίνετε με NT510, Benz της Mercedes προστίθεται πρόσφατα)

Ο ανιχνευτής στέλνεται με ένα ελεύθερο λογισμικό και μπορεί να καλύψει μέχρι πέντε τύπους οχημάτων. Περισσότερο λογισμικό μπορεί να προστεθεί οποτεδήποτε με πρόσθετο κόστος.

Foxwell NT520 υπέρ

Το Foxwell NT520 υπέρ παρουσιάζει ζωντανά στοιχεία αισθητήρων οχημάτων με το σχήμα κειμένων και γραφικών παραστάσεων και επιτρέπει σε σας για να εστιάσει σε οποιεσδήποτε ύποπτες ή σύμπτωμα-συγκεκριμένες παραμέτρους στοιχείων που είναι ισχυρό δίνοντας με γραφική παράσταση την ικανότητα σας δίνει την πραγματική εικόνα τι συμβαίνει στο όχημα. Μπορείτε να δείτε 2 γραφικές παραστάσεις παραμέτρου ταυτόχρονα και να τις συγχωνεύσετε σε μια συντεταγμένη, έτσι μπορείτε εύκολα να δείτε πώς έχουν επιπτώσεις η μια στην άλλη, παρέχοντας σε σας ο περιεκτικότερος και λειτουργικός εξετάστε τα ζωντανά στοιχεία πιθανός.

Foxwell NT520 υπέρ

NT520 υπέρ μπορεί όχι μόνο να διαβάσει τους κώδικές σας, αλλά αυτό μπορεί επίσης να ωθήσει τα συστατικά, δοκιμές συστημάτων τρεξίματος, ενότητες ελέγχου προγράμματος. Η ανάγνωση των κωδίκων προβλήματος από το όχημά σας είναι εύκολη, αλλά χωρίς τα ζωντανά στοιχεία, τους αμφίδρομους ελέγχους και άλλες ειδικές λειτουργίες, δεν μπορείτε να έχετε αρκετές πληροφορίες για να πάρετε το πρόβλημα σταθερό δεξιά αυτό επιτρέπετε ότι για να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο ανίχνευσης ενεργοποιείτε temporarly ή ελέγχετε ένα σύστημα ή ένα συστατικό με.
NT520 υπέρ, ο έλεγχος των ηλεκτρονικών συστατικών όπως οι διακόπτες, οι αισθητήρες, οι ηλεκτρονόμοι & οι ενεργοποιητές γίνεται έναν απλό στόχο. εξοικονόμηση του χρόνου και των κοστών εργασίας σας. Σας δίνει τη δυνατότητα να λάμψει μια μονάδα ελέγχου με τα νέα στοιχεία προγράμματος. Υπό τον όρο ότι μια ενότητα μπορεί να κωδικοποιηθεί εκ νέου. NT520 υπέρ επιτρέπει την κωδικοποίηση και τον προγραμματισμό μιας ενότητας ελέγχου αντικατάστασης ή την αλλαγή της προηγουμένως αποθηκευμένης ανακριβούς κωδικοποίησης όπως τα ακριβά εργαλεία εργοστασίων.

Foxwell NT520 υπέρ

Στο additon έχει πρόσβαση στα ο συνηθέστερα requirede χαρακτηριστικά γνωρίσματα υπηρεσιών όπως τις αναστοιχειοθετήσεις απενεργοποίησης, προσαρμογής και υπηρεσιών φρένων.

Foxwell NT520 υπέρ

Υπέρ αναπροσαρμογή Foxwell NT520 on-line:
Με την πρόσβαση Διαδικτύου, θα έχετε πάντα τις πιό πρόσφατες αποτυπώσεις ζωύφιου, τα νέα οχήματα, τις πρόσφατα προστιθέμενες παραμέτρους και τη λειτουργία στα άκρα δακτύλου σας. Και είναι ελεύθεροι για τη ζωή μακροπρόθεσμη μετά από την εγγραφή σας. Απλά συνδέστε τον ανιχνευτή με τον υπολογιστή σας, καταγράψτε στην εφαρμογή PC και χτυπήστε την αναπροσαρμογή. Η εφαρμογή κάνει όλη την εργασία, που το πιό πρόσφατο λογισμικό στο εργαλείο σας.

Υπέρ σχέδιο Foxwell NT520:
Το εύκολο όμως κομψό σχέδιο αυτού του ανιχνευτή αναπτύχθηκε από τους τεχνικούς για τους τεχνικούς. Το σαφώς τακτοποιημένο αριθμητικό πληκτρολόγιο, η καθοδηγούμενη από το μενού λειτουργία, οι συντομότεροι δρόμοι και η εντυπωσιακή επίδειξη 2,8 χρώματος καθιστούν μαζί τον ανιχνευτή εξαιρετικά εύχρηστο

Υπέρ καλή ποιότητα Foxwell NT520:
NT520 υπέρ χτίζεται για να διαρκέσει. Κατασκευάζεται για να αντισταθεί στον αντίκτυπο και τη ζημία στο σκληρό περιβάλλον εργαστηρίων. Ένα επενδεδυμένο με καουτσούκ μανίκι προστατεύει την επένδυσή σας. Η ασφαλής τακτοποίηση. πρόσθετοι να γεμίσουν γωνιών και ο προστάτης οθόνης εξασφαλίζουν το εργαλείο ανίχνευσής ότι σας θα είναι γύρω από για πολύ καιρό.
Κατάλογος λειτουργίας ανιχνευτών Foxwell NT520:
 1. Έλεγχος μηχανών
 2. Αναστοιχειοθέτηση πετρελαίου
 3. EPB (ηλεκτρικό φρένο πάρκων)
 4. Αερόσακος
 5. Διάγνωση OBDII
 6. ABS (αντι σύστημα φρένων κλειδαριών)
 7. Αυτόματη μετάδοση
 8. SAS (σύστημα αισθητήρων γωνίας οδήγησης)
 9. ASR (κανονισμός ολίσθησης επιτάχυνσης)
 10. Διαβάστε τους κώδικες
 11. Παγώστε τα στοιχεία πλαισίων
 12. Σβήστε τους κώδικες
 13. Πληροφορίες ECU
 14. Ζήστε στοιχεία
 15. Κατάλογος Custume
 16. Ενεργός δοκιμή
 17. Προηγμένη ταυτότητα

Κατάλογος προτύπων οχημάτων Foxwell NT520:

Μετά από να αγοράσει ο διαγνωστικός ανιχνευτής καταχωρείται on-line. Ένα εμπορικό σήμα λογισμικού συμπεριλαμβάνεται στην αγορά. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ:
 1. VW/Seat/Audi/Skoda
 2. Au Ford
 3. ΕΕ Ford
 4. BMW
 5. Ώστιν Martin
 6. Ferrari
 7. Maserati
 8. Chrysler/τέχνασμα/τζιπ
 9. Φίατ
 10. GM
 11. Honda
 12. Hyundai
 13. Mazda
 14. Holden
 15. Land Rover
 16. Opel
 17. Toyota
 18. Porsche
 19. Benz της Mercedes
Ο διαγνωστικός ανιχνευτής μπορεί να επεκταθεί με τις δαπάνες με ένα άλλο αυτοκίνητο.

Οδηγός αναπροσαρμογών Foxwell NT520:

Foxwell NT520 υπέρ

Ο ανιχνευτής μπορεί να ενημερωθεί για να κρατήσει εσείς μένει τρέχων με την πιό πρόσφατη ανάπτυξη της διάγνωσης. Αυτό το τμήμα επεξηγεί πώς να καταχωρήσει και να ενημερώσει τον ανιχνευτή σας.
Για να ενημερώσει τον ανιχνευτή σας, παρακαλώ ακολουθήστε τα τρία βήματα όπως κατωτέρω:
Step1: Λάβετε μια ταυτότητα FOXWELL.
Step2: Καταχωρήστε το προϊόν με τον αύξοντα αριθμό προϊόντων και τον κωδικό πρόσβασης προϊόντων.
Step3: Ενημερώστε το προϊόν από την εφαρμογή FoxScanner αναπροσαρμογών.

Για να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει FoxScanner, το PC ή το lap-top πρέπει να καλύψει τις ακόλουθες ελάχιστες απαιτήσεις:
● Σύστημα λειτουργίας: Win98/NT, με κερδίστε, Win2000, κερδίστε XP, VISTA και τα παράθυρα 7.
● ΚΜΕ: Intel Π Ⅲ ή καλύτερα
● RAM: 64MB ή καλύτερα
● Διάστημα σκληρών δίσκων: 30MB ή καλύτερα
● Επίδειξη: 800*600 εικονοκύτταρο, αληθινή επίδειξη χρώματος 16 ψηφιολέξεων ή καλύτερα
● Internet Explorer 4,0 ή νεώτερος

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πριν από την εγγραφή και ενημέρωση, παρακαλώ σιγουρευτείτε τις εργασίες δικτύων σας σωστά. Εάν είχατε ήδη μια ταυτότητα Foxwell, χτυπήστε ακριβώς το σημάδι στη σύνδεση στο τοπ δικαίωμα του ιστοχώρου στη σύνδεση. Εναλλακτικά, επισκεφτείτε την περιοχή μας το www.foxwelltech.com και πηγαίνετε η σελίδα προϊόντων. Βρείτε το πρότυπο προϊόντων σας και το χτυπήστε για να δείτε το σχεδιάγραμμα προϊόντων. Επιλέξτε μεταφορτώνει την ετικέττα για να μεταφορτώσει το αρχείο εφαρμογής PC. Παρακαλώ αναφερθείτε έως 10.1.2 για τις λεπτομέρειες.
Προδιαγραφές Foxwell NT520:

Επίδειξη: Αναδρομικά φωτισμένος, οθόνη χρώματος 2,8» TFT
Λειτουργούσα θερμοκρασία: 0 σε 60°C (32 σε 140°F)
Θερμοκρασία αποθήκευσης: -20 σε 70°C (- 4 σε 158°F)
Εξωτερική δύναμη: 8 έως 18 Β που παρέχονται μέσω του οχήματος
Διαστάσεις: 200*100*38MM (L*W*H)
Θερμοκρασία αποθήκευσης: - 20 σε 70°C (- 4 σε 158°F)
Διαστάσεις: 145*94*32MM
Κιβώτιο χρώματος: 220*85*165MM
Βάρος: 0.9KG
PCS/CTN: 30PCS
Weight/CTN: 27KGS
CTN MEAS: 456*442*515MM
Η συσκευασία περιλαμβάνει:

1pc Χ Multi-System NT520 υπέρ εργαλείο ανίχνευσης
1pc Χ κύριο καλώδιο 16pin
1pc Χ οδηγός του χρήστη
1pc Χ κάρτα μνήμης
1pc Χ καλώδιο USB
1pc Χ το νάυλον φέρνει τη σακούλα

Στοιχεία επαφής:

Whatsapp: +86-13480159018
Ζήστε υποστήριξη: Συνομιλία με μας on-line
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το tina@pro-diagtool.com
Skype: oneflysky

Στοιχεία επικοινωνίας
Tina Lee

Τηλεφωνικό νούμερο : 86 13026631343

Τι κάνεις; : +8613026631343