Αποκωδικοποιητής ECU υψηλής αποδοτικότητας/αποκωδικοποιώντας εργαλείο, προγραμματιστής ECU

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Πιστοποίηση: CE
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Best Price
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο λογισμικό
Χρόνος παράδοσης: εντός 48 ωρών
Όροι πληρωμής: TT/PayPal γραμμάριο χρημάτων ένωσης του /Western
Δυνατότητα προσφοράς: Σε Απόθεμα
Υψηλό φως:

ecu programming tool

,

xtool heavy duty scanner

Αποκωδικοποιητής ECU υψηλής αποδοτικότητας/αποκωδικοποιώντας εργαλείο, προγραμματιστής ECU

 

Από το έτος 1994 τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι εξοπλισμένα με το σύστημα συστημάτων ακινητοποίησης κινητήρα μηχανών και καθιστά την αντικατάσταση του υπολογιστή εγχύσεων πιό περίπλοκη. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εάν το ECU αντικατάστασης αγοράζεται από τον έμπορο υπηρεσιών - πωλείται χωρίς τον κώδικα συστημάτων ακινητοποίησης κινητήρα που αποθηκεύεται, αλλά η αντικατάσταση του χαλασμένου υπολογιστή με χρησιμοποιημένο έναν είναι αδύνατη λόγω του κακού συνδυασμού του ξεκλειδώματος των κωδίκων.

Το αποκωδικοποιώντας εργαλείο έχει διάφορο τρόπο λειτουργίας και εξετάζει όλα τα γνωστά συστήματα εγχύσεων βενζίνης και diesel, που εισάγονται στη σειρά του έτους 1994-2001 χωρίς επέμβαση μέσα στο ECU (κωδικοποιημένη diesel βαλβίδα αντι-έναρξης επίσης). Αφότου ολοκληρώνεται η αποκωδικοποιώντας διαδικασία, η μονάδα ελέγχου έγινε de που κωδικοποιήθηκε - όπως αγοράστηκε από τον έμπορο. Το ECU πρέπει να ληφθεί έξω από το αυτοκίνητο και να συνδεθεί με το αποκωδικοποιώντας εργαλείο σύμφωνα με το εγχειρίδιο χρηστών.


Δοκιμασμένο σύστημα για τον αποκωδικοποιητή ECU:

 

Βενζίνη:

Siemens Fenix3

Siemens Fenix5

Siemens Sirius32

Sagem Safir (55pin)

Sagem Safir2 (55pin)

Bosch Motronic MP7.0

Magneti Marelli IAW 06R

Diesel:

Bosch MSA 15,5 (DTI)

BOSCH EDC15C3 (DCI)

LUCAS DCU3R (1.9D)

Κομμένη καύσιμα βαλβίδα κώδικα (DDS 1.9D)


Η αποκωδικοποίηση των μονάδων ελέγχου μηχανών που κατασκευάζονται στη σειρά του έτους 1994-1996 είναι ημιαυτόματη, από το έτος 1996 - που αυτοματοποιείται πλήρως. Ειδικά αυτό το εργαλείο μπορεί να είναι χρήσιμο όταν πρέπει να αποκωδικοποιηθούν λαστιχένιος-γεμισμένο FENIX5, SAFIR2 ή η κωδικοποιημένη βαλβίδα αντι-έναρξης diesel. Αυτό το εργαλείο θα αποκωδικοποιήσει όλο τον απαριθμημένο τύπο - 1 και 2 συστήματα συστημάτων ακινητοποίησης κινητήρα.

Αγοράζοντας αυτό το εργαλείο θα εφοδιαστείτε όλους που απαιτούνται με

Πληροφορίες: διαγράμματα εγχειριδίων χρηστών και σύνδεσης. Το αποκωδικοποιώντας εργαλείο είναι αυτόνομο, κανένα PC δεν απαιτείται.

Η θέληση του ακόλουθου ECU χρειάζεται έναν έγκυρο κώδικα immo:

Μερικά από FENIX5 για LAGUNA/SAFRANE 2.0l 16V

Όλο SIRIUS32 εκτός από KANGOO 1.4l 16V - μπορείτε να συνδέσετε τον εξομοιωτή immo σε αυτό το ECU μετά από να αποκωδικοποιήσετε

LUCAS DCU3R, Bosch MSA15.5 και EDC15C3

Αυτό σημαίνει ότι αφότου γίνεται η διαδικασία αποκωδικοποίησης σε ένα από αυτά τα ECU, πρέπει να έχετε το σύστημα συστημάτων ακινητοποίησης κινητήρα πλήρως - λειτουργικό (ταιριάζοντας με κλειδί) για να αρχίσετε τη μηχανή. Διαφορετικά μετά από να αποκωδικοποιήσετε του ανωτέρω ECU μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν εξομοιωτή

Στοιχεία επικοινωνίας
Tina Lee

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-0755-23047925

WhatsApp : +8613480159018