Ηλεκτρονικός κατάλογος V7.5 ETKA για το κάθισμα Skoda της VW Audi

Βασικές πληροφορίες
Αριθμό μοντέλου: E34
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Best Price
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο λογισμικό
Χρόνος παράδοσης: εντός 48 ωρών
Όροι πληρωμής: TT/PayPal γραμμάριο χρημάτων ένωσης του /Western
Δυνατότητα προσφοράς: Σε Απόθεμα
Υψηλό φως:

car diagnostic software

,

vehicle diagnostic software

Το ηλεκτρονικό κάθισμα Skoda της VW καταλόγων AUDI περιέχει τις πλήρεις πληροφορίες για τα ανταλλακτικά και τα εξαρτήματα (χωριστά ο κατάλογος των εξαρτημάτων Audi, VW, κάθισμα, Skoda στο CD περισσότερο δεν εκδίδεται) για τα αυτοκίνητα της cVag ανησυχίας, συμπεριλαμβανομένων των μικρών λεωφορείων. Ο κατάλογος δανείζεται (καταλαμβάνει) ένα CD, είναι δυνατό να καθιερώσει (να εγκαταστήσει) για την εργασία με τη χρήση του CD, ή εντελώς στο Winchester.
 
Ηλεκτρονικός κατάλογος V7.5 ETKA για το κάθισμα Skoda της VW Audi

Τοπ 2 λόγοι να αποκτηθεί ο ηλεκτρονικός κατάλογος V7.5

1. Έκδοση λογισμικού: V7.5
2. Γλώσσα: Αγγλικά, ουγγρικά, ολλανδικά, δανικά, ισπανικά, ιταλικά, κινεζικά, γερμανικά, ολλανδικά, νορβηγικά, πολωνικά, ρωσικά, τουρκικά, γαλλικά, τσεχικά, σουηδικά, ιαπωνικά

Ενώπιον της εγκατάστασης, πρέπει προσοχή:
1.Must να εγκατασταθεί στο τριανταδυάμπιτο σύστημα, δεν μπορεί να είναι εξηντατετράμπιτο σύστημα
2.After μεταφορτώνουν το λογισμικό, πρέπει να ανοίξουν φερμουάρ το λογισμικό στο δίσκο Δ

Οδηγίες για να εγκαταστήσει τη VW ETK 7,5 στο σύστημα παραθύρων XP:
1.Click το λογισμικό για να επιλέξει τα αγγλικά για να εγκαταστήσει μέχρι τελειώνει
2.Copy LEXHDL5.DLL στο γ: windowssystem
3.Click «ο εξομοιωτής», και χτυπά το πρώτο κουμπί, κατόπιν το εγκαθιστά
4.Copy «ETKA 7,5 2016» στον υπολογιστή γραφείου σας
διπλό χτύπημα ETKA 7,5 2016 5.Then για να το τρέξει

Ειδοποίηση: MSVCR100.DLL είναι το αρχείο βιβλιοθηκών προεπιλογής συνταγμένου του vs2010 προγράμματος, εγκαθιστά vcredist_x86.exe για να το λύσει.
 
Το Audi, VW, κάθισμα, ηλεκτρονικός κατάλογος Skoda ETKA επιτρέπει να εισαγάγει τον αριθμό VIN της μηχανής {αυτοκίνητο} και πραγματοποιεί μια διήθηση, χρησιμοποιώντας το, αλλά έτσι ο αριθμός ενός σώματος δεν εξετάζεται, το οποίο είναι το πρόγραμμα θα καθορίσει {να καθορίσει} στο πρότυπο VIN και έτος η διαμόρφωση (που χρησιμοποιεί πρώτο 11symbols VIN), το υπόλοιπο θα πρέπει να επιλέξει ανεξάρτητα. Το σημαίνουν, ότι με το πρόγραμμα Audi, η VW μπορεί να εργαστεί με τη σκέψη επάνω στο τέλος λογαριάζει VIN του αριθμού που μπορεί να οδηγήσει στα λάθη {λάθη} στον προσδιορισμό των μονάδων.
 
Στο πρόγραμμα AUDI - VW υπάρχει μια λειτουργία της αναζήτησης των ανταλλακτικών εφαρμογής, {αυτή} επιτρέπει να ψάξει για την εφαρμογή μιας λεπτομέρειας μόνο σε AUDI ή μόνο τη VW, ή σε όλη τη cVag αμέσως, και επίσης τις πληροφορίες που έχουν σχέση στις αντικαταστάσεις και τα επιστρεπτέα μέρη, τις πληροφορίες για τις «κλασματικές» αντικαταστάσεις.
 
Στην εργασία με Audi, VW, κάθισμα, ηλεκτρονικός κατάλογος Skoda ETKA, είναι απαραίτητο να πληρωθεί η ειδική προσοχή στις διάφορες υποσημειώσεις και τις σημειώσεις, και επίσης εάν είναι απαραίτητο να κοιτάξει στους καταλόγους κλασματικού αντικαταστάσεων και του Β, του S και π-σελίδας για να μην λάβει συχνότερα μια λεπτομέρεια που δεν περιμένατε.
 
Ο τιμή-κατάλογος παραδίδεται χωριστά στο CD, ή σε δισκέτα. Δεδομένου ότι μπορείτε να μεταφορτώσετε τον τιμή-κατάλογο που συνδέεται με το πρόγραμμα από την περιοχή μας. Οι ομάδες εγγράφονται στην έκπτωση εμπόρων τιμή-καταλόγων εάν επιθυμείτε να ξέρετε το πραγματικό κόστος των ανταλλακτικών αγορών στη Γερμανία. Οι εκπτώσεις αποτελούνται από επτά ομάδες (για τα ανταλλακτικά) και αλλάζουν από 10 μέχρι 60%, ή την ομοιόμορφη έκπτωση σε όλες τις ομάδες της τάξης του 20% έτσι μπορείτε περίπου να υπολογίσετε, σε πόσους «θερμαίνεστε επάνω» με τους διανομείς που ανταλλάσσουν autospare τα μέρη.
 
Εάν δεν ελέγχετε του καθενός VIN στην β-σελίδα, δώστε την προσοχή ότι το διαμορφώνοντας έτος της μηχανής {αυτοκίνητο} από τους αριθμούς VIN και μια πραγματική ημερομηνία έκδοσης της μηχανής {αυτοκίνητο} μπορεί να διαφέρει αρκετά έντονα, και προς τα εμπρός, και πίσω.
 
Εκτός από την β-σελίδα στο πρόγραμμα είναι ακόμα μ-σελίδα, π-σελίδα, s-σελίδα, αυτές οι σελίδες περιέχουν τις πληροφορίες για τον πρόσθετο εξοπλισμό, παραλλαγές της εφαρμογής {εκτέλεση}, και επίσης για ποια πρότυπα χρησιμοποιήθηκαν. Για να βρεθούν αυτοί οι κώδικες της συγκεκριμένης μηχανής {αυτοκίνητο} είναι δυνατό στις μηχανές ασπίδων {αυτοκίνητα} ή στο βιβλίο υπηρεσιών, και μερικές φορές είναι ορατό και είναι απλά μάτια (τύπος ενός σώματος ή ενός χρώματος).
 
Για την κωδικοποίηση το πρότυπο και το έτος απελευθέρωσης αφορούν τη cVag στα σημάδια χρήσεων αριθμού VIN κάτω από τη διαταγή με 7 σε 11 συμπεριλαμβάνοντα (7ο και 8ο πρότυπο σημαδιών της μηχανής {αυτοκίνητο}, δέκα ετών της απελευθέρωσης). Πρώτα τρία σημάδια VIN διευκρινίζουν μια θέση (χώρα) όπου η μηχανή {αυτοκίνητο}, ακόλουθα τα τρία (ZZZ) γενικά οποιεσδήποτε πληροφορίες γίνεται {παραχθείς} δεν περιέχει, είναι διατηρημένα στο μέλλον (για τις πληροφορίες {έρευνα}, όλα τα πρότυπα Audi από το 1986 αποτελούνται από το φύλλο
 
Συσκευασία συμπεριλαμβανομένου:
 
1pc Χ DVD

FAQ:

Q: Είναι εκεί μια ιαπωνική γλώσσα
Α: Ναι, υπάρχει ιαπωνική γλώσσα συμπεριλαμβανόμενη

Q: Αυτή η ηλεκτρονική ανάγκη καταλόγων Skoda ETKA καθισμάτων της VW Audi να ενεργοποιήσει;
Α: ΚΑΜΙΑ ανάγκη δεν ενεργοποιεί.
 
 
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Tina Lee

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-0755-23047925

WhatsApp : +8613480159018