Λάμψη ECU της Toyota που επαναπρογραμματίζει DVD, αυτοκίνητο διαγνωστικό λογισμικό

Βασικές πληροφορίες
Αριθμό μοντέλου: E27
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Best Price
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο λογισμικό
Χρόνος παράδοσης: εντός 48 ωρών
Όροι πληρωμής: TT/PayPal γραμμάριο χρημάτων ένωσης του /Western
Δυνατότητα προσφοράς: Σε Απόθεμα
Υψηλό φως:

auto diagnostic software

,

vehicle diagnostic software

Λάμψη ECU της Toyota που επαναπρογραμματίζει DVD, αυτοκίνητο διαγνωστικό λογισμικό

 
Είναι δυνατό να βλαφθεί μόνιμα το ECU (ECM/PCM) κατά τη διάρκεια του falsh επαναπρογραμματίζοντας τη διαδικασία. Πρέπει να διαβάσετε και να καταλάβετε τις ακόλουθες προληπτικές πληροφορίες πρίν συνεχίζετε με τον επαναπρογραμματισμό.

Σημείωση: Είναι ένας προγραμματισμός DVD, πρέπει να χρησιμοποιηθεί μαζί με το allscanner IT3.
 
Μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο ένα ECU με την κατανόηση των ακόλουθων προφυλάξεων:
 
1. Η μπαταρία πρέπει να φορτιστεί πλήρως και σε καλή κατάσταση. Η ΤΑΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΌ 11,4 ΒΟΛΤ Η ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΕΠΑΝΩ ΑΠΌ 16,0 ΒΟΛΤ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ.

2. Όλα τα ηλεκτρικά εξαρτήματα πρέπει να κλειθούν και τα ηλεκτρικά φορτία δεν πρέπει να αλλάξουν σημαντικά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επαναπρογραμματισμού (δηλ. ακουστικό σύστημα, σύστημα κλιματισμού, εσωτερικός φωτισμός, πρωινά τρέχοντας φω'τα, κ.λπ.)

3. Η κουκούλα διαμερισμάτων μηχανών πρέπει να είναι ανοικτή και κάτω από την κουκούλα οι περιβαλλοντικές θερμοκρασίες δεν πρέπει να υπερβούν 158ºF

4. Scantool/J2534 τα καλώδια διεπαφών πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση και οι συνδέσεις πρέπει να είναι ηλεκτρικά υγιείς πριν από τον επαναπρογραμματισμό αρχής (δείτε λάμψη TSB SS004-01, τη «ECU επαναπρογραμματίζοντας το μήνυμα λάθους» για περισσότερη λεπτομέρεια).

5. Μην αποσυνδέστε το scantool, τη διεπαφή J2534 ή το PC κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επαναπρογραμματισμού Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΔΗΓΙΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ECU.

6. Μην επιτρέψτε στο PC που τρέχει το λογισμικό μάγων αναπροσαρμογών βαθμολόγησης J2534 για να πάτε στους τρόπους εφεδρείας ή διαχείμασης κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επαναπρογραμματισμού Η αποτυχία να ακολουθηθεί αυτή η οδηγία θα οδηγήσει στη μόνιμη ζημία στο ECU.
 
7. Μην ανακυκλώστε την ανάφλεξη σβήνει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επαναπρογραμματισμού εκτός από όπου καθοδηγείται για να κάνει έτσι από το λογισμικό μάγων ή scantool αναπροσαρμογών βαθμολόγησης.

8. Για τα ECU που έχουν περισσότερες από μια ΚΜΕ που επαναπρογραμματίζονται, πρέπει ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΏΣΕΤΕ ΌΛΕΣ τις ΚΜΕ πρίν επιστρέφετε το όχημα στην υπηρεσία.

9. Για να εξασφαλίσει σταθερή τάση μπαταριών κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, είναι αποδεκτό να συνδεθεί ένας φορτιστής μπαταριών με το όχημα πριν από την αρχή της λειτουργίας επαναπρογραμματισμού. Ο φορτιστής πρέπει να τεθεί στο «χαμηλό» ποσοστό δαπανών και η τάση πρέπει να διατηρηθεί μέσα στο 11,4 βολτ στο παράθυρο 16,0 βολτ για την ολόκληρη διαδικασία επαναπρογραμματισμού.

10. Θέστε το φρένο χώρων στάθμευσης για αυτήν την λειτουργία
 
Εκτός από τις προαναφερθείσες προφυλάξεις, είναι σημαντικό να διαβαστεί το συγκεκριμένο TSB που συνδέεται με το reporgramming γεγονός που επαναπρογραμματίζετε. Ορισμένα οχήματα απαιτούν την αφαίρεση των θρυαλλίδων για να αποτρέψουν τα εξαρτήματα από την ενεργοποίηση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επαναπρογραμματισμού. Η αποτυχία να ακολουθηθούν οι συγκεκριμένες κατευθύνσεις στο εφαρμόσιμο TSB για το όχημα που επαναπρογραμματίζετε μπορεί να οδηγήσει στη μόνιμη ζημία στο ECU.
 
Άποψη παίρνω-που αρχίζει
 
 
Γλώσσα: Αγγλικά
Ποσότητα του CD: 1DVD
Ημερομηνία: 12.2009
 
 
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Tina Lee

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-0755-23047925

WhatsApp : +8613480159018