Shenzhen MS Auto Technology Limited

       Κράτη μέλη Auto Technology Limited Shenzhen

 

                        Επαγγελματική αφιερωμένη ομαδική εργασία

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόντααυτοκινητοβιομηχανία διαγνωστικό λογισμικό

Bosch ESI [tronic] για τη διάγνωση, DVD-βασισμένη αυτοκίνητη διαγνωστική πολυ γλώσσα λογισμικού

Bosch ESI [tronic] για τη διάγνωση, DVD-βασισμένη αυτοκίνητη διαγνωστική πολυ γλώσσα λογισμικού

  • Bosch ESI[tronic] For diagnosis, DVD-based Automotive Diagnostic Software Multi Language
  • Bosch ESI[tronic] For diagnosis, DVD-based Automotive Diagnostic Software Multi Language
 • Bosch ESI[tronic] For diagnosis, DVD-based Automotive Diagnostic Software Multi Language

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Αριθμό μοντέλου: E04
  whatsapp: 86-13480159018
  Skype: oneflysky

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 κομμάτι
  Τιμή: Best Price
  Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο λογισμικό
  Χρόνος παράδοσης: εντός 48 ωρών
  Όροι πληρωμής: TT/PayPal γραμμάριο χρημάτων ένωσης του /Western
  Δυνατότητα προσφοράς: Σε Απόθεμα
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος

  Bosch ESI [tronic] για τη διάγνωση, DVD-βασισμένη αυτοκίνητη διαγνωστική πολυ γλώσσα λογισμικού

   

  Μέγεθος: 38 ΜΒ 6 dvd-9

  Πιό πρόσφατη έκδοση: 02,2012

  Γλώσσα:
  Γερμανικά, αγγλικά, ρωσικά, ιαπωνικά, γαλλικά, αλβανικά, αραβικά, βουλγαρικά, ουγγρικά, ολλανδικά, ελληνικά
  Δανικά, ισπανικά, ιταλικά, κινεζικά, νορβηγικά, πολωνικά, πορτογαλικά, τουρκικά, φινλανδικός, τσεχικά, σουηδικά

  Σύστημα απαιτήσεων: Παράθυρα XP/VISTA/WIN7

   

  Περιγραφή

  Οι τεχνικές πληροφορίες γίνονται ένας αποφασιστικός παράγοντας στην εξασφάλιση επιβίωσης εργαστηρίων, και με το tronic] λογισμικό ESI μας [, παίρνετε την ολόκληρη τεχνογνωσία Bosch διαθέσιμη σε σας στο εργαστήριό σας.

  Το tronic] λογισμικό ESI [είναι DVD-βασισμένες τεχνικές πληροφορίες που δυνάμεις KTS η σειρά διαγνωστικών ελεγκτών μας, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο PC εργαστηρίων σας. Είναι μια μοναδική, μορφωματική προσφορά, έτσι μπορείτε να προσαρμόσετε τη tronic] συσκευασία ESI σας [στις ιδιαίτερες ανάγκες του εργαστηρίου σας. Για να εξασφαλίσει ότι μπορείτε επίσης να συντηρήσετε τα νέα οχήματα χωρίς προβλήματα, το tronic] στοιχείο ESI [ενημερώνεται 4 φορές ετησίως.

  Το σύστημα πληροφοριών Bosch ESI [Tronic] αντιπροσωπεύει τον εκτενή κατάλογο όλης της παραγωγής του Robert Bosch GmbH. Ο κατάλογος Bosch ESI περιέχει τον κατάλογο των ανταλλακτικών όλης της παραγωγής Bosch, εγχειρίδια επισκευής, υπηρεσία, διαγράμματα καλωδίωσης. Το Bosch ESI που το tronic λογισμικό υποστηρίζει όλες τις γλώσσες, έχει την καλή διεπαφή, επιτρέπει να ψάξει στον αριθμό μερών Bosch ή οποιοσδήποτε άλλοσδήποτε κατασκευαστής, δίνει έξω τις πληροφορίες για τα συγκεκριμένα ανταλλακτικά εφαρμογής στα σημάδια και τα πρότυπα. Ο ηλεκτρονικός κατάλογος Bosch ESItronic είναι η πολύτιμη επιχορήγηση για εκείνους που συμμετέχει στην επισκευή και την παράδοση των ανταλλακτικών για τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά, μοτοσικλέτες, περιέχει τις πλήρεις πληροφορίες για το pneumo, τα ηλεκτρο και ευρωπαϊκά συστήματα καυσίμων, και επίσης τα μερικώς αμερικανικά και ιαπωνικά φορτηγά.

   

   Για τη διάγνωση, την τεχνολογία, τη συντήρηση και την υπηρεσία.

   

  Με ESI [tronic] έχετε στην κατοχή σας τις εκτενείς τεχνικές πληροφορίες που θα επιθυμήσετε στο εργαστήριό σας.

  ESI [tronic] είναι ένα σύστημα των ενοτήτων πληροφοριών, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αμέσως στο PC σας, με δυνατότητα επέκτασης μέχρι μια ιδανικά βελτιστοποιημένη τεχνολογία δοκιμής Bosch. Μια πλήρης λύση, μοναδική στο εργαστήριο και που μπορείτε να προσαρμόσετε για να καλύψετε τις μεμονωμένες απαιτήσεις του εργαστηρίου σας

  Το πρόγραμμα λειτουργεί με τις διαγνωστικές συσκευές Bosch KTS: KTS510F, KTS520, KTS530, KTS540, KTS550, KTS570…

   

   

  DVD

  Περιγραφή

  Κατηγορία πληροφοριών

  DVD 1

  Βασικός εγκαταστήστε το δίσκο, DVD1 για το 2012.

  Α, D0

  DVD 2

  DVD2 για το 2012.

  Β Γ, D1, D2, Ε, Φ, Κ, Μ, Π, S, W

  DVD 3

  DVD3 για το 2012

  TD

  U DVD

  Αναπροσαρμογή DVD για DVD1-DVD2

  Α, D0, Β Γ, D1, D2, Ε, Φ, Κ, Μ, Π, S, W

  DVD U1

  Αναπροσαρμογή DVD για DVD3

  TD

  Αρχείο DVDs

  Το αρχείο επιτρέπει σε σας για να δει τα αρχειοθετημένα microcards. Είναι το ίδιο DVDs από το 2002.

  Γ, Κ, στοιχεία αρχείων W για τα παλαιά οχήματα,
  Αγγλική ή γερμανική γλώσσα μόνο

   

  Μια επισκόπηση της tronic] προσφοράς ESI [:

  ESI [tronic] - ένας «εξοπλισμός οχημάτων»

  Η βάση πληροφοριών για το εργαστήριό σας. Ο κατάλογος του εξοπλισμού και των συγκρίσεων οχημάτων Bosch με τους κατασκευαστές οχημάτων.

  Με ESI [tronic] - το Α, εσείς έχει πρόσβαση σε περίπου 27.000 αυτοκίνητα, 15.000 εμπορικά οχήματα, 5.700 μοτοσικλέτες και 8.000 ειδικών οχήματα τρακτέρ και. Κατά συνέπεια, επιτυγχάνετε μια κάλυψη αγοράς 95% για τον εξοπλισμό οχημάτων Bosch για τη δυτικοευρωπαϊκή αγορά οχημάτων. Θα βρείτε επίσης τις συγκρίσεις με τους κατασκευαστές οχημάτων.

   

  ESI [tronic] - Β «μονάδες εργασίας & χρόνοι επισκευής»

  Σχέδιο αποτελεσματικά με τις μονάδες εργασίας, τους χρόνους απασχόλησης και τους τυποποιημένους χρόνους απασχόλησης. Χρόνοι επισκευής πάντα ασφαλώς υπό έλεγχο.

  ESI [tronic] - το Β παρέχει σε σας περισσότερες από 4,5 εκατομμύριο μονάδες εργασίας και περισσότερα από 8 εκατομμύριο πρόσθετα κείμενα για περίπου 10.000 των δημοφιλέστερων αυτοκινήτων και των φορτηγών. Οι μονάδες εργασίας τακτοποιούνται σαφώς σε μια τυποποιημένη επίδειξη, κανένα θέμα που ο κατασκευαστής οχημάτων είναι ενδιαφερόμενος.

  Σαφή πλεονεκτήματα για την προετοιμασία των αναφορών και της χρησιμοποίησης της παραγωγικής ικανότητας εργαστηρίων:

  Ευεργετικός στο εργαστήριο ως αποτέλεσμα της σαφώς τακτοποιημένης και τυποποιημένης αντιπροσώπευσης των μονάδων εργασίας των διάφορων κατασκευαστών

  Προσανατολισμός πελατών ως αποτέλεσμα μιας γρήγορης δήλωσης

  περίπου χρόνοι επισκευής και δαπάνες εργασίας

  Παροχή για το μέλλον ως αποτέλεσμα του μεμονωμένου καθορισμού του ωριαίου ποσοστού χρέωσης και του νομίσματος καθώς επίσης και της ευρο- επίδειξης εργαστήριο-προσανατολισμένων

   

  ESI [tronic] - Γ «διάγνωση και επισκευή στο όχημα»

  Η βάση για μια επιτυχή επιχείρηση παροχής υπηρεσιών, βοήθεια παίρνει την εργασία γίνοντη γρηγορότερα.

  ESI [tronic] - το Γ παρέχει τις εκτενείς πληροφορίες για την ανίχνευση μηχανικών βλαβών για τη διαχείριση μηχανών στη βενζίνη και τα πετρελαιοκίνητα οχήματα καθώς επίσης και για τα συστήματα φρένων επιβατικών αυτοκινήτων και τα συστήματα ευκολίας από Bosch και άλλους κατασκευαστές. Επ'αυτού, όλες οι πληροφορίες για τις σημαντικές εφαρμογές διαγνώσεων είναι διαθέσιμες στο εργαστήριο.

  Περιεχόμενο ενός ESI [tronic] - Γ:

  Το SD (λογισμικό διαγνώσεων μονάδων ελέγχου) συνδέει τον εξοπλισμό δοκιμής Bosch ή ένα PC εργαστηρίων με τις πληροφορίες από τη μονάδα ελέγχου

  Οι οδηγίες ανίχνευσης μηχανικών βλαβών $sis $sis (σύστημα πληροφοριών υπηρεσιών) μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε ένα τυποποιημένο PC

  Το CAS [συν] συνδέει τη διάγνωση μονάδων ελέγχου SD, οι οδηγίες ανίχνευσης μηχανικών βλαβών $sis και URI μέτρησαν τις τιμές

   

  ESI [tronic] - Δ «ανταλλακτικά diesel»

  Πληροφορίες για τα diesel-οδηγημένα παραγωγικά σύνολα από το Νο 1 αρχικό προμηθευτή diesel. Bosch diesel-που οδηγείται παραγωγή των συνόλων, περιεκτικών και στη λεπτομερή ποιότητα.

  Με 34.000 καταλόγους ανταλλακτικών και πάνω από 380.000 μέρη, ESI [tronic] - το Δ είναι ο πιό εκτενής κατάλογος των προϊόντων diesel Bosch. Ο προσδιορισμός των ανταλλακτικών είναι συχνά μόνο δυνατός με τις απόψεις. Αυτοί είναι προσιτοί εδώ σε μια σαφή μορφή με την ανάθεση υποσυγκροτημάτων, ο πλήρης κατάλογος ανταλλακτικών και ο αριθμός διαταγής από το ποντίκι χτυπούν.

   

  ESI [tronic] - Ε «ηλεκτρικά ανταλλακτικά»

  Η πλήρης επισκόπηση ηλεκτρικά καθοδηγούμενος παράγοντας τα σύνολα και τα ανταλλακτικά. Bosch καθοδηγούμενο ηλεκτρικά παράγοντας τα σύνολα, περιεκτικά και στη λεπτομερή ποιότητα.

  Με 15,000 καταλόγους και πάνω από 383.000 μεμονωμένα μέρη ESI [tronic] ανταλλακτικών - το Ε είναι ο πιό εκτενής κατάλογος για Bosch ηλεκτρικά καθοδηγούμενος που παράγει τα σύνολα. Με τα ηλεκτρικά συστήματα οχημάτων, ο ακριβής προσδιορισμός των μεμονωμένων μερών είναι συχνά μόνο δυνατός με τις κατάλληλες απόψεις. Θα βρείτε τα σαφή λεπτομερή σχέδια των παραγωγικών συνόλων με τους κατάλληλους καταλόγους ανταλλακτικών και των αριθμών διαταγής αμέσως σε ESI [tronic] - Ε.

   

  ESI [tronic] - Φ «αρχείο ανταλλακτικών»

  Να ενδιαφέρει για τα παλαιότερα προϊόντα. Μεγάλη ευκολία για το εργαστήριό σας.

  ESI [tronic] - το Φ περιέχει τα αρχεία των παλαιότερων καταλόγων ανταλλακτικών στους τομείς ηλεκτρικού, του diesel και των αεροκίνητων συστημάτων.

   

  ESI [tronic] - Κ «οδηγίες συστατικής επισκευής»

  Για diesel-οδηγημένος και ηλεκτρικά καθοδηγούμενος παράγοντας τα σύνολα. Οι οδηγίες συστατικής επισκευής είναι μια χρήσιμη επέκταση για όλες τις περιοχές του diesel και ηλεκτρικός εξοπλισμός.

  Οδηγίες επισκευής, πληροφορίες υπηρεσιών και μηνύματα υπηρεσιών για τα συστατικά από όλες τις περιοχές του diesel, π.χ. αντλίες εγχύσεων diesel, καθώς επίσης και ηλεκτρικός εξοπλισμός, π.χ. μηχανές εκκινητών και γεννήτριες

  Οποιεσδήποτε νέες πληροφορίες για την επισκευή του diesel και ηλεκτρικά καθοδηγούμενος παράγοντας τα σύνολα που έχει διατεθεί από το 1998 δημοσιεύονται μόνο σε ESI [tronic] - Κ

  Άμεση αλληλεπίδραση με τις πληροφορίες ESI [tronic] - Δ και ESI [tronic] - Ε, π.χ. ανταλλακτικά, και το ESI [tronic] - τιμές δοκιμής diesel W

   

  ESI [tronic] - Μ «μηχανικοί οχημάτων»

  Για τη μηχανική εργασία στο εργαστήριο. Σαφή πλεονεκτήματα μέσω μιας πλήρους επισκόπησης όλης της μηχανικής εργασίας σε όλες τις περιοχές του μηχανοκίνητου οχήματος. Τα ίδια τεχνικά στοιχεία όπως στο λογισμικό Autodata!

  Τεχνικά στοιχεία οχημάτων για τη βενζίνη και τα πετρελαιοκίνητα οχήματα

  Στοιχεία ρύθμισης ροδών για τα επιβατικά αυτοκίνητα και ελαφριά εμπορικά οχήματα με τις προδιαγραφές και τους πίνακες πίεσης ελαστικών αυτοκινήτου

  Σχέδια συντήρησης για τα επιβατικά αυτοκίνητα και τα ελαφριά εμπορικά οχήματα, τις περιόδους επιθεώρησης και τις απεικονίσεις συντήρησης

  Ζώνη συγχρονισμού: Οδηγίες για την αποσυναρμολόγηση και την εγκατάσταση, γραφική παράσταση που παρουσιάζει τα σημάδια TDC και διαστήματα αλλαγής για τις ζώνες συγχρονισμού

  Απεικονίσεις συντήρησης με την ανύψωση των σημείων εντόπισης πλατφορμών, του υλικού πληρώσεως πετρελαίου και των βουλωμάτων αγωγών για το κιβώτιο εργαλείων και τον οπίσθιο άξονα, υποστήριξη οδηγών των β-ραβδωτών ζωνών

   

  Το πάρτε γίνοντα γρήγορα. Και το γκαράζ σας έχει πάντα το σωστό διάγραμμα καλωδίωσης.

  ESI [tronic] - προσφορές Π όχι μόνο εσείς απαρίθμησε τα διαγράμματα καλωδίωσης αλλά και ο σχετικός συστατικός κατάλογος με τους πλήρεις συστατικούς προσδιορισμούς για πάνω από 60 κατασκευαστές οχημάτων, 550 πρότυπες σειρές και 7.000 οχήματα με τις πάνω από 822.500 αναθέσεις και 22.800 διαγραμμάτων καλωδίωσης ολοκληρώνει τα διαγράμματα καλωδίωσης.

  ESI [tronic] - W «τιμές δοκιμής diesel»

  Τιμές δοκιμής για τον ειδικό diesel. Τιμές δοκιμής και περισσότεροι για τα diesel-οδηγημένα παραγωγικά σύνολα.

  ESI [tronic] - το W επιτρέπει σε σας για να επιδείξει και να αξιολογήσει τις μετρημένες τιμές μιας διαδικασίας δοκιμής όπως απαιτείται από το ποντίκι χτυπά. Οι πραγματικές τιμές συγκρίνονται με τις τιμές αναφοράς και οι τιμές έξω από την ανοχή επιδεικνύονται στην οθόνη στο κόκκινο. Αν απαιτείται, οι πραγματικές τιμές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να υπολογίσουν τη μέση τιμή και την προκύπτουσα παραλλαγή. Το στοιχείο καθορίζεται σαφώς και οι παραλλαγές και ανοχής είναι τεκμηριωμένες σε μια μετρημένη έκθεση αξίας.

  ESI [tronic] - S «υπηρεσία και επιθεωρήσεις οχημάτων»

  Όλες οι πληροφορίες με μια ματιά.

  Πλήρης έκταση της εργασίας και των επιθεωρήσεων υπηρεσιών,

  επισκευές της φθοράς των μερών

  Ακριβώς καθορισμένο περιεχόμενο για την τυποποιημένη υπηρεσία χωρίς. από τα συστατικά και τους χρόνους απασχόλησης

  Σταθερός υπολογισμός τιμών

  Μεταφορά όλου του περιεχομένου στα υπάρχοντα συστήματα προγραμματισμού των επιχειρηματικών πόρων

   

  ESI [tronic] - ημερομηνία του TD «TecDoc»

  Πρόσθετες σειρές εξοπλισμού κάτω από το ενδιάμεσο με τον χρήστη ESI [tronic].

  Το Tecdoc παρέχει στην αγορά ανταλλακτικών οχημάτων τα ενημερωμένα περιεκτικά στοιχεία για τον προσδιορισμό και τη διαταγή των μερών για τα αυτοκίνητα και τα εμπορικά οχήματα.

  Επέκταση της βάσης μερών μέσω των στοιχείων Tecdoc – που ενσωματώνονται εντελώς στο ενδιάμεσο με τον χρήστη ESI [tronic]

  Τιμές καταλόγων που συμπληρώνονται στη βάση Tecdoc

  Διεπαφές τιμών για την εισαγωγή εργαστήριο-συγκεκριμένου

   

  Σημειώσεις εγκατάστασης λογισμικού

  Βήμα 1: Μεταφορτώστε την πιό πρόσφατη έκδοση του ESI [tronic] οδηγός 2,0 εγκαταστάσεων.

  Βήμα 2: Εγκαταστήστε την έκδοση του 2012/2 ESI [tronic] 2,0 μέσω του DVD (αναφερθείτε στο εγχειρίδιο εγκαταστάσεων για τις λεπτομέρειες).

  Βήμα 3: Εγκαταστήστε την πιό πρόσφατη έκδοση του λογισμικού SFP (εάν κάνατε ήδη αυτό, μπορείτε να πηδήσετε αυτό το βήμα).

  Βήμα 4: Εγκαταστήστε το πρόσθετο πακέτο κάλυψης λογισμικού που Bosch έχει δημιουργήσει για να υποστηρίξει κάποια πρόσθετη κάλυψη οχημάτων πάνω από το λογισμικό βάσεων του 2012/2.

  Βήμα 5: Ενημερώστε το MVCI με τη σύνδεση μέσω USB, το τρέξιμο VCI διευθυντή και την επιλογή «της αναπροσαρμογής VCI».

   

  Συσκευάστε τον κατάλογο

  6 PC Χ dvd-9

   

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Shenzhen MS Auto Technology Limited

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: tina

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα
  αυτοκίνητο κλειδί προγραμματιστής

  100% αρχικό Lonsdor K518ISE πρόγραμμα Toyota προγραμματιστών αυτοκινήτων βασικό/έξυπνο κλειδί Lexus για όλο το κλειδί που χάνεται μέσω του OBD

  AK500+ βασικός προγραμματιστής για Benz της Mercedes την υποστήριξη που διαβάζει άμεσα EEPROM για BENZ DAS (1995-1998) μέσω του OBD

  2018 Benz CGDI Prog ΜΒ γρηγορότερος τρόπος προγραμματιστών αυτοκινήτων ο βασικός μέσω του OBD υποστηρίζει όλο το κλειδί που χάνεται

  Αρχικός V2.4.1 Xhorse VVDI βασικός βασικός προγραμματιστής αυτοκινήτων εργαλείων μακρινός ειδικά για τα αμερικανικά αυτοκίνητα

  αυτοκινήτων διαγνωστικών εργαλείων

  WITECH VCI διαγνωστικό εργαλείο V13.03.38 ΛΟΒΏΝ για τις πολυ-γλώσσες υποστήριξης Chrysler

  GM MDI πολλαπλάσιο διαγνωστικό διεπαφών έτος αυτοκινήτων υποστήριξης διαγνωστικών εργαλείων της GM αυτόματο από το 1996-2017 που συνδέεται με WIFI

  WIFI JLR DOIP VCI αυτοκίνητα διαγνωστικά εργαλεία για τον ιαγουάρο/τη Rover μέχρι το 2017

  Αυτοκίνητα διαγνωστικά εργαλεία VAS6154 ODIS 4,23 υποστήριξη WIFI καθισμάτων της VW Audi Skoda της cVag

  Αυτόματη Προγραμματιστής ECU

  Αυτόματος προγραμματιστής ECU, FGTECH Galletto 2 κύρια νέα έκδοση V54

  Αρχικοί Tacho αναλογικοί & ψηφιακοί ταχογράφοι προγραμμάτων προγραμματιστών CD400 Clibrates

  Προγραμματιστής 2018 ο πιό πρώην ECU έκδοσης XPROG Μ V5.74 αυτόματος με Dongle USB εγκατέστησε στα παράθυρα XP/WIN7

  2019 πιό πρόσφατη σε απευθείας σύνδεση έκδοση υλικολογισμικού V7.020 KTAG εργαλείων προγραμματισμού ECU V2.25 KTAG με το απεριόριστο σημείο

  Αίτηση κράτησης

  E-Mail | Sitemap

  Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας αυτοκινήτων διαγνωστικών εργαλείων προμηθευτής. © 2012 - 2020 automotive-diagnostictools.com. All Rights Reserved.