Shenzhen MS Auto Technology Limited

       Κράτη μέλη Auto Technology Limited Shenzhen

 

                        Επαγγελματική αφιερωμένη ομαδική εργασία

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόντααυτοκινήτων διαγνωστικών εργαλείων

WOW αυτοκίνητο διαγνωστικό εργαλείο Snooper USB για τα φορτηγά αυτοκινήτων

WOW αυτοκίνητο διαγνωστικό εργαλείο Snooper USB για τα φορτηγά αυτοκινήτων

  • WOW Snooper USB Automotive Diagnostic Tool for Cars Trucks
  • WOW Snooper USB Automotive Diagnostic Tool for Cars Trucks
  • WOW Snooper USB Automotive Diagnostic Tool for Cars Trucks
 • WOW Snooper USB Automotive Diagnostic Tool for Cars Trucks

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Πιστοποίηση: CE
  whatsapp: 86-13480159018
  Skype: oneflysky

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
  Τιμή: Best Price
  Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο λογισμικό
  Χρόνος παράδοσης: εντός 48 ωρών
  Όροι πληρωμής: TT/PayPal γραμμάριο χρημάτων ένωσης του /Western
  Δυνατότητα προσφοράς: Σε Απόθεμα
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος

  Η ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ Snooper είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης για τη διάγνωση οχημάτων. Με το ight όργανο καταγραφής fl για την κινητή καταγραφή στοιχείων, το επενδεδυμένο με καουτσούκ σώμα για ένα τέλειο πιάσιμο και πολλές περαιτέρω λειτουργίες η ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ Snooper πείθει ως τέλειο εργαλείο για το εργαστήριο. Αυτός δεν υποστηρίζει Bluetooth.

   

   

  WOW διαγνωστικό εργαλείο Snooper USB για τα φορτηγά αυτοκινήτων

  Τοπ 6 λόγοι να αγοραστεί WOW Snooper

  1. Υποστήριξη δύο λογισμικό: WOW V5.008R1 ΚΑΙ DS150 V2016.1
  2. Τελευταίο Flightrecorder
  3. 16-καρφίτσα συνδετήρας με τις ενσωματωμένες οδηγήσεις
  4. Πολυ-γλώσσες υποστήριξης: Αγγλική, ουγγρική, ολλανδική, πορτογαλική, σερβική γλώσσα της Γερμανίας, τσέχικα, στίλβωση, ιταλικά
  5. Υποστηρίζει τα πολύ περισσότερα οχήματα από τους Δελφούς DS150.
  6. Η υποστήριξη 2xHS ΜΠΟΡΕΊ (ISO 11898-2), SW ΜΠΟΡΕΊ (SAE J2411), K/L (ISO 9141-2), VPW (J1850), PWM (J1850), RS485 (J1708), TTL και (SPI, ανάλογο μέσα, 5volt έξω)

  WOW επίδειξη λογισμικού Snooper:

  WOW επίδειξη 1 λογισμικού Snooper

  WOW επίδειξη 2 λογισμικού Snooper

  WOW επίδειξη 3 λογισμικού Snooper

  WOW επίδειξη 4 λογισμικού Snooper

  WOW περιγραφή Snooper:

  Η ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ SNOOPER είναι ένα διαγνωστικό εργαλείο που χρησιμοποιούνται με ένα PC ή το PC τσεπών και wow ισχυρό διαγνωστικό λογισμικό ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΩΝ SNOOPER, κάνοντας το ένα ισχυρό και εύκαμπτο εργαλείο για όλους τα καταστήματα οχημάτων, τους ιδιοκτήτες στόλου, τη δοκιμή οχημάτων, την οδική υπηρεσία, την αστυνομία και τις οπλισμένες δυνάμεις.

  Wow SNOOPER είναι ένα γρήγορο και αξιόπιστο διαγνωστικό εργαλείο που χρησιμεύει ως μια σύνδεση μεταξύ του οχήματος και του υπολογιστή. Λειτουργεί και στα παλαιά και νέα οχήματα.

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΝΩΡΊΣΜΑΤΑ & ΟΦΕΛΗ

  Με τη λειτουργία οργάνων καταγραφής πτήσης, μπορείτε να καταγράψετε τις παραμέτρους σε πραγματικό - χρόνος ενώ οδηγείτε ένα όχημα. Κατά τη διάρκεια της καταγραφής, μπορείτε, με έναν Τύπο ενός κουμπιού, να δώσετε έμφαση στο συγκεκριμένο λάθος έτσι ώστε μπορείτε να ερευνήσετε το ανιχνευμένο λάθος αργότερα. Wow SNOOPER είναι εξοπλισμένο με την ενσωματωμένη μνήμη αφαιρώντας έτσι την ανάγκη να παρουσιαστεί ένας υπολογιστής. Κάρτα μνήμης να μην περιλάβει στη συσκευασία.

  ΠΟΛΥ ΔΕΙΚΤΗΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ.
  Με τον πολυ δείκτη χρώματος στην καταπληκτική επιτυχία SNOOPER, έχετε το ολικό έλεγχο της διαγνωστικής διαδικασίας. Τα διαφορετικοί χρώματα και ο ήχος επικοινωνούν τη θέση και η τοποθέτηση του δείκτη επιτρέπει σε σας για να την δει από το α μακριά. Παραδείγματος χάριν, εάν ο δείκτης εναλλάσσεται μεταξύ μπλε και πράσινος η καταπληκτική επιτυχία SNOOPER είναι στην επικοινωνία με τη μονάδα ελέγχου οχημάτων.

  ΣΥΝΔΕΤΗΡΑΣ ΜΕ ΟΔΗΓΗΜΕΝΟΣ.
  Για να εντοπίσει το διαγνωστικό συνδετήρα στο όχημα εύκολα, ακόμα κι αν εντόπισε σε μια σκοτεινή και απρόσιτη θέση, υπάρχει οδηγήσεις στο συνδετήρα καρφιτσών 16 για να σας βοηθήσει εμπρός. Η θέση και το σχέδιο επιτρέπουν στο φως για να λειτουργήσουν ακόμα και χρησιμοποιώντας το καλώδιο προσαρμοστών για τα οχήματα χωρίς 16 καρφώνουν τη διαγνωστική υποδοχή.

  ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΑΣΗΣ.
  Όταν wow SNOOPER συνδέεται με το όχημα, η μονάδα θα ελέγξει την τάση μπαταριών του οχήματος και ρυθμίζεται αυτόματα στο επίπεδο τάσης οχημάτων 12 ή 24 βολτ. Εάν η τάση πάρει πάρα πολύ υψηλή ή πάρα πολύ χαμηλή, wow SNOOPER θα σας προειδοποιήσει και με τον ήχο και με το φως και θα προειδοποιηθείτε επίσης μέσω του εικονιδίου μπαταριών στο διαγνωστικό λογισμικό μας.

  ΑΡΙΘΜΟΣ VIN ΠΛΑΙΣΙΩΝ.
  Στο λογισμικό ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ μας, έχουμε μια έξυπνη λειτουργία που επιτρέπει σε σας για να διαβάσει έξω τον αριθμό πλαισίων από το όχημα που θα επιθυμούσατε να εντοπίσετε. Αυτό εξασφαλίζει ότι το σωστά πρότυπο και το έτος επιλέγονται αυτόματα. Επιπλέον, ο κώδικας μηχανών για τα οχήματα, που είναι συνήθως διαθέσιμα στις αγορές, επιλέγεται επίσης αυτόματα.

  ISS. Η ευφυής ανίχνευση το (ISS) συστημάτων ανιχνεύει μέσω όλων των συστημάτων στο όχημα και επιδεικνύει τους κώδικες ελαττωμάτων που αποθηκεύονται σε κάθε σύστημα. Αυτό κερδίζει χρόνο και παίρνετε μια γρήγορη επισκόπηση της πραγματικής θέσης του ολόκληρου οχήματος. Όταν το ISS είναι πλήρες, μπορείτε έπειτα να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο σύστημα ελέγχου για να αναλύσετε τα αποτελέσματα περαιτέρω επάνω.

  ISI. Ο ευφυής προσδιορισμός το (ISI) συστημάτων προσδιορίζει και επιλέγει αυτόματα τον τύπο ελεγκτή που τοποθετείται στο όχημα. Αυτό εξασφαλίζει ότι η διαγνωστική σύνοδος εκτελείται σωστά με τις σωστές παραμέτρους όπως απαιτείται.

  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΚΘΕΣΕΩΝ.
  Κάτω από αυτήν την ετικέττα λειτουργίας, θα είστε σε θέση να δείτε τις προσαρμογές και τις ρυθμίσεις που είναι δυνατές για ένα συγκεκριμένο όχημα χωρίς την κατοχή του οχήματος κοντά σε σας. Μαζί με τα κείμενα βοήθειας ως οδηγό, μπορείτε να προγραμματίσετε και να είστε αποτελεσματικοί στην εργασία σας ακόμη και κάτω από τις σύνθετες καταστάσεις.

  OBD-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ.
  Wow SNOOPER είναι εξοπλισμένο με μια μοναδική τεχνολογία πολυδιαυλωτών, η οποία επιτρέπει σε το για να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους οχημάτων, ανεξάρτητα από τα επίπεδα τάσης και τα πρότυπα επικοινωνίας. Για εκείνα τα οχήματα που δεν χρησιμοποιούν τον τυποποιημένο συνδετήρα καρφιτσών 16, προσφέρουμε ένα πλήρες σύνολο επικυρωμένων και προσαρμοσμένων καλωδίων και εξαρτήσεων προσαρμοστών.

  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ.
  Για τις περισσότερες λειτουργίες OBD, όπως οι ρυθμίσεις και οι προγραμματισμοί, υπάρχουν λεπτομερείς οδηγίες και κείμενα βοήθειας για να σας βοηθήσουν στην εργασία διαγνώσεών σας. Θα βρείτε βαθμιαία τις πληροφορίες για τις προϋποθέσεις, την προετοιμασία και την εφαρμογή των διάφορων λειτουργιών καθιστώντας ακόμη και την πιό σύνθετη λειτουργία απλή να εκτελεσθεί.

  Συσκευασία συμπεριλαμβανομένου

  1pc Χ WOW νέα διεπαφή σχεδίου με το οδηγημένο καλώδιο OBD
  1pc Χ καλώδιο USB (1,5 μέτρο)
  1pc Χ λογισμικό DVD (WOW V5.008R1/DS150 V2016.1)

   

   

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Shenzhen MS Auto Technology Limited

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: tina

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα
  αυτοκίνητο κλειδί προγραμματιστής

  100% αρχικό Lonsdor K518ISE πρόγραμμα Toyota προγραμματιστών αυτοκινήτων βασικό/έξυπνο κλειδί Lexus για όλο το κλειδί που χάνεται μέσω του OBD

  AK500+ βασικός προγραμματιστής για Benz της Mercedes την υποστήριξη που διαβάζει άμεσα EEPROM για BENZ DAS (1995-1998) μέσω του OBD

  2018 Benz CGDI Prog ΜΒ γρηγορότερος τρόπος προγραμματιστών αυτοκινήτων ο βασικός μέσω του OBD υποστηρίζει όλο το κλειδί που χάνεται

  Αρχικός V2.4.1 Xhorse VVDI βασικός βασικός προγραμματιστής αυτοκινήτων εργαλείων μακρινός ειδικά για τα αμερικανικά αυτοκίνητα

  αυτοκινήτων διαγνωστικών εργαλείων

  WITECH VCI διαγνωστικό εργαλείο V13.03.38 ΛΟΒΏΝ για τις πολυ-γλώσσες υποστήριξης Chrysler

  GM MDI πολλαπλάσιο διαγνωστικό διεπαφών έτος αυτοκινήτων υποστήριξης διαγνωστικών εργαλείων της GM αυτόματο από το 1996-2017 που συνδέεται με WIFI

  WIFI JLR DOIP VCI αυτοκίνητα διαγνωστικά εργαλεία για τον ιαγουάρο/τη Rover μέχρι το 2017

  Αυτοκίνητα διαγνωστικά εργαλεία VAS6154 ODIS 4,23 υποστήριξη WIFI καθισμάτων της VW Audi Skoda της cVag

  Αυτόματη Προγραμματιστής ECU

  Αυτόματος προγραμματιστής ECU, FGTECH Galletto 2 κύρια νέα έκδοση V54

  Αρχικοί Tacho αναλογικοί & ψηφιακοί ταχογράφοι προγραμμάτων προγραμματιστών CD400 Clibrates

  Προγραμματιστής 2018 ο πιό πρώην ECU έκδοσης XPROG Μ V5.74 αυτόματος με Dongle USB εγκατέστησε στα παράθυρα XP/WIN7

  2019 πιό πρόσφατη σε απευθείας σύνδεση έκδοση υλικολογισμικού V7.020 KTAG εργαλείων προγραμματισμού ECU V2.25 KTAG με το απεριόριστο σημείο

  Αίτηση κράτησης

  E-Mail | Sitemap

  Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας αυτοκινήτων διαγνωστικών εργαλείων προμηθευτής. Copyright © 2012 - 2020 automotive-diagnostictools.com. All Rights Reserved. Developed by ECER