Βασική τέμνουσα μηχανή GL 303B για το kaba, το keso & benz., βασικός σφιγκτήρας με τον οριζόντιο μοχλό δράσης

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: D02
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Best Price
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο λογισμικό
Χρόνος παράδοσης: εντός 48 ωρών
Όροι πληρωμής: TT/PayPal γραμμάριο χρημάτων ένωσης του /Western
Δυνατότητα προσφοράς: Σε Απόθεμα
Υψηλό φως:

key cut machine

,

key making machine

Βασική τέμνουσα μηχανή GL 303B για το kaba, το keso & benz., βασικός σφιγκτήρας με τον οριζόντιο μοχλό δράσης

 

Περιγραφή προϊόντων

Ο πολυσύνθετος βασικός σφιγκτήρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί τέμνοντα κλειδιά κλειδιών & φιδιών λακκακιών commodate στα επίπεδα/σχεδιαγράμματος όπως το kaba, το keso & benz.
Η κλίμακα ρύθμισης μικροϋπολογιστών νέου τύπου μπορεί να βοηθήσει την εργασία ρύθμισης ακριβέστερη.
Ο οριζόντιος μοχλός δράσης μπορεί να κάνει το διαγώνιο πιάτο που είναι με τον ένσφαιρο τριβέα που κινείται ομαλά & εύκολα.
Το ειδικό σχεδιασμένο ελατήριο ανιχνευτών μπορεί να κάνει τον ανιχνευτή να έχει την ιδιοκτησία άνοιξη για να στοχεύσει στην τρύπα αρχικά, κατόπιν κομμένος έτσι αυτό χρήστης βοήθειας για να αποφύγει οποιαδήποτε δεσποινίδα-κοπή.
Ενώ κάνετε το φίδι/το σχεδιάγραμμα κόψτε το κλειδί, suer μπορεί να κλειδώσει και τον κάθετο μοχλό δράσης & την άνοιξη ανιχνευτών που τίθενται ως στόχος να καθορίσει το τέμνον βάθος σας.
Το διαγώνιο εξόγκωμα ελέγχου πιάτων ευφυές είναι ειδικό που σχεδιάζεται για την αυλάκωση που κόβεται & τις περικοπές φιδιών/σχεδιαγράμματος. Η κλειδαριά αυτό, εκεί θα έχει μια ιδιοκτησία άνοιξη για να κλίνει ενάντια στην άκρη της κομμένης περιοχής αυτόματα.
Οι συνημμένοι προσαρμοστές μπορούν να καθοριστούν στο σφιγκτήρα για την αναπαραγωγή του τυποποιημένου σωληνοειδούς κλειδιού 7 καρφιτσών (εξωτερική διάμετρος 9,6 χιλ. & εσωτερική διάμετρος 7.85/7.9mm).

κλειδιά όπως το kaba, το keso & benz.
Η κλίμακα ρύθμισης μικροϋπολογιστών νέου τύπου μπορεί να βοηθήσει την εργασία ρύθμισης ακριβέστερη.

Πρότυπο: Gl-303B
Αποκλειστικό σύστημα με το συγχρονισμένο σφιγκτήρα αδειών άξονα επικεράμωσης που κλίνεται βαθμιαία και σταδιακά σε οποιαδήποτε γωνία μεταξύ 0 έως 45 δεξιόστροφα & αντίθετα προς τη φορά των δεικτών του ρολογιού.
Η ιδιοκτησία είναι πολύ χρήσιμη για τον τέλειο διπλασιασμό των κλειδιών με τις γωνιακές περικοπές.

 

Πραγματικές διαστάσεις:
23x52x31 εκατ.

Καθαρό βάρος: 18kgs
Ακαθάριστο βάρος με το χαρτοκιβώτιο: 26kgs
Μέτρηση: 4 κυβικά πόδια
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: 220V (110V, 240V) 60/50Hz

 

Σύγχρονη εξοικείωση σχεδίου κλίσης με το βασικό κεκλιμένο τρύπα αεροπλάνο

 

1. Άξονας κλίσης με ένα μοναδικό σύστημα συγχρονισμού, KE Yi απαραίτητο, στη δεξιόστροφη και αντίθετη προς τη φορά των δεικτών του ρολογιού περιστροφή μεταξύ του ελεύθερου και σταθερός σε 0 ~ τη γωνία 45 βαθμού μεταξύ οποιωνδήποτε. Αντιγράψτε το αεροπλάνο εφαρμόσιμο στις βασικές τρύπες τείνει, όπως: KABA, KESO.

2. Ειδικό σημείο εξοπλισμού της επίδειξης, με την περιστροφή προσαρτημάτων, ακριβώς στό σημείο της παρουσίασης του. ένα νέο βάθος του κουμπιού χαρακτηρισμού μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να καθορίσουν με ακρίβεια τη βαθμολόγηση ακριβέστερη.

3. Το επίπεδο πιασιμάτων κουνημάτων φραγμών ομαδοποιεί την ευελιξία να λειτουργήσει, με τη διαγώνια φωτογραφική διαφάνεια φωτογραφικών διαφανειών ένσφαιρου τριβέα για να κινήσει το προσάρτημα το επίπεδο είναι εύκολο.

4. Το ειδικό ενδεχόμενο σχέδιο με το προ-τρυπάνι ευελιξίας η σωστή θέση που βρίσκει μόνο μετά από το τέμνον εργαλείο, μπορεί να αυξήσει την ακρίβεια της διάτρυσης. αντιγράψτε το κλειδί, όπως Benz το κλειδί που τα ελικοειδή αυλάκια, μπορούν να είναι σχεδόν-κάθετες δραστηριότητες με τη λαβή άνοιξη και το κουμπί κλειδαριών που καθορίστηκε καθόρισε το βάθος της περικοπής.

5. Οι διαγώνιοι ευφυείς έλεγχοι φωτογραφικών διαφανειών, είναι ιδιαίτερα φιδωτοί και τα αυλάκια για την αντιγραφή του σχεδίου των κλειδιών, που κλειδώνει το κουμπί ελέγχου, δίπλα στα αυλάκια κύριων κλειδιών, θα έχουν την ευελιξία αυτόματα από το πρότυπο.

6. Η ταχύτητα μηχανών μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με την απαίτηση μια κατάλληλη ταχύτητα εργαλείων. υψηλή ακρίβεια, εκτός από τις ώρες εργασίας, αποδοτικότητα αύξησης.

7. Το αποκλειστικό σύστημα με το συγχρονισμένο γέρνοντας σφιγκτήρα αδειών άξονα που κλίνεται βαθμιαία και σταδιακά σε οποιεσδήποτε 0 έως 45 δεξιόστροφα & αντίθετα προς τη φορά των δεικτών του ρολογιού. Η ιδιοκτησία είναι πολύ χρήσιμη για τον τέλειο διπλασιασμό των κλειδιών με τις γωνιακές περικοπές.

8. Ο δείκτης γωνίας πισσών μπορεί να σας παρουσιάσει τέμνουσα γωνία ακριβώς.

9. Η κλίμακα ρύθμισης μικροϋπολογιστών νέου τύπου μπορεί να βοηθήσει την εργασία ρύθμισης ακριβέστερη.

10. Ο οριζόντιος μοχλός δράσης μπορεί να κάνει το διαγώνιο πιάτο που είναι με τον ένσφαιρο τριβέα που κινείται ομαλά & εύκολα.

11. Το ειδικό σχεδιασμένο ελατήριο ανιχνευτών μπορεί να κάνει τον ανιχνευτή να έχει την ιδιοκτησία άνοιξη για να στοχεύσει στην τρύπα αρχικά, κατόπιν κομμένος έτσι αυτό toavoid χρηστών βοήθειας οποιαδήποτε δεσποινίδα-κοπή.

12. Ενώ κάνετε το φίδι/το σχεδιάγραμμα κόψτε το κλειδί, ο χρήστης μπορεί να κλειδώσει και τον κάθετο μοχλό δράσης & την άνοιξη ανιχνευτών που τίθενται ως στόχος να καθορίσει το τέμνον βάθος σας.

13. Το διαγώνιο εξόγκωμα ελέγχου πιάτων ευφυές είναι ειδικό που σχεδιάζεται για την αυλάκωση που κόβεται & τις περικοπές φιδιών/σχεδιαγράμματος. Η κλειδαριά αυτό, εκεί θα έχει ένα springproperty για να κλίνει ενάντια στην άκρη της κομμένης περιοχής αυτόματα.

14. Το εξόγκωμα ρύθμισης ταχύτητας, εσείς μπορεί να ρυθμίσει τους κόπτες R.P.M επάνω στην απαίτησή σας.

15.Height ακριβείς, οι χρόνοι σώζουν & αποδοτικότητα ύψους.

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Tina Lee

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-0755-23047925

WhatsApp : +8613480159018