Κράτη μέλη Auto Technology Limited Shenzhen

 

                        Επαγγελματική αφιερωμένη ομαδική εργασία

Αρχική Σελίδα Προϊόνταοδόμετρο εργαλείο διόρθωσης

Digimaster 3 Digimaster ΙΙΙ αρχικό εργαλείο διορθώσεων οδομέτρων για το ECU που προγραμματίζει, ακουστική αποκωδικοποίηση, ανάγνωση κώδικα ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ.

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας φορτηγό διαγνωστικό εργαλείο για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας φορτηγό διαγνωστικό εργαλείο για τις πωλήσεις
Όλα στην τέλεια διαταγή, την πολύ γρήγορη παράδοση, το υλικό και το λογισμικό τέλεια. Συστήνω σε όλοι.

—— Radek H.

Γεια μεγάλο προϊόν, ήμουν ακόμα και ικανός να το ενημερώσω σε απευθείας σύνδεση, πολύ γρήγορη παράδοση πολύ που συσκευάστηκε καλά, να σας ευχαριστήσει

—— Martin S.

Πολύ ευτυχής με το προϊόν. Προσεγγισμένος μια λιγότερο από εβδομάδα από την Κίνα. Εγκατεστημένος άψογος σε XP υπέρ και όλα λειτουργεί καλά. Το προϊόν είναι όπως περιγράφεται.

—— Emilio Μ.

Είμαι Online Chat Now

Digimaster 3 Digimaster ΙΙΙ αρχικό εργαλείο διορθώσεων οδομέτρων για το ECU που προγραμματίζει, ακουστική αποκωδικοποίηση, ανάγνωση κώδικα ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ.

Κίνα Digimaster 3 Digimaster ΙΙΙ αρχικό εργαλείο διορθώσεων οδομέτρων για το ECU που προγραμματίζει, ακουστική αποκωδικοποίηση, ανάγνωση κώδικα ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ. προμηθευτής
Digimaster 3 Digimaster ΙΙΙ αρχικό εργαλείο διορθώσεων οδομέτρων για το ECU που προγραμματίζει, ακουστική αποκωδικοποίηση, ανάγνωση κώδικα ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ. προμηθευτής Digimaster 3 Digimaster ΙΙΙ αρχικό εργαλείο διορθώσεων οδομέτρων για το ECU που προγραμματίζει, ακουστική αποκωδικοποίηση, ανάγνωση κώδικα ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ. προμηθευτής Digimaster 3 Digimaster ΙΙΙ αρχικό εργαλείο διορθώσεων οδομέτρων για το ECU που προγραμματίζει, ακουστική αποκωδικοποίηση, ανάγνωση κώδικα ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ. προμηθευτής Digimaster 3 Digimaster ΙΙΙ αρχικό εργαλείο διορθώσεων οδομέτρων για το ECU που προγραμματίζει, ακουστική αποκωδικοποίηση, ανάγνωση κώδικα ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ. προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Digimaster 3 Digimaster ΙΙΙ αρχικό εργαλείο διορθώσεων οδομέτρων για το ECU που προγραμματίζει, ακουστική αποκωδικοποίηση, ανάγνωση κώδικα ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ.

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Πιστοποίηση: CE
whatsapp: 86-13480159018
Skype: oneflysky

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 κομμάτι
Τιμή: Best Price
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο λογισμικό
Χρόνος παράδοσης: εντός 48 ωρών
Όροι πληρωμής: TT/PayPal γραμμάριο χρημάτων ένωσης του /Western
Δυνατότητα προσφοράς: Σε Απόθεμα
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος

Digimaster 3 Digimaster ΙΙΙ αρχικό εργαλείο διορθώσεων οδομέτρων για το ECU που προγραμματίζει, ακουστική αποκωδικοποίηση, ανάγνωση κώδικα ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ.Μέθοδοι αναπροσαρμογών: Σε απευθείας σύνδεση αναπροσαρμογή.

Ειδοποίηση:

Όλο το digimaster 3 έχει ήδη τον κατάλογο πριν από σταλμένος έξω, έτσι δεν χρειάζεται την ταυτότητα και ο κωδικός πρόσβασης, εντούτοις, ο πελάτης πρέπει να έχει το βασικό knowleage για τσιπ για αυτό το στοιχείο.

Ακολουθήστε ότι picutre «0 συμβολικά» σημαίνουν ότι δεν έχει τον περιορισμό σημείων. Και ελεύθερη αναπροσαρμογή onlie.

Digimaster 3 Digimaster ΙΙΙ αρχικό εργαλείο διορθώσεων οδομέτρων για το ECU που προγραμματίζει, ακουστική αποκωδικοποίηση, ανάγνωση κώδικα ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ.

 

Κύρια λειτουργία Digimaster ΙΙΙ:
1. Διόρθωση οδομέτρων
2. Ακουστική αποκωδικοποίηση
3. Αναστοιχειοθέτηση αερόσακων
4. Προγραμματισμός ECU
5. Ανάγνωση κώδικα ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
6. Βασικός προγραμματισμός της BMW

Ποια είναι τα κυριώτερα σημεία Digimaster ΙΙΙ;
1. Περιέχει μια πλατφόρμα υλικού υψηλής επίδοσης που παίρνω τη μεγάλη ταχύτητα CPLD και τον επεξεργαστή ARM11 ως βασική τεχνολογία

2. Λειτουργεί με τους διάφορους τύπους προσαρμοστών που μπορείτε εύκολα να επιτύχετε τη διόρθωση οδομέτρων, την ακουστική αποκωδικοποίηση, τον αερόσακο επαναρυθμίζοντας, το ECU μηχανών επαναρυθμίζοντας, IMMO, προγραμματίζοντας το κλειδί για Benz &BMW κ.λπ.

3. Περιέχει τη προηγμένη τεχνολογία του προγραμματισμού των νέων κλειδιών για τη BMW και Benz, ανάγνωση CAS-BDM/γράψιμο και επαναρυθμίζοντας 35080V6 οι μεγάλοι αριθμοί εξάλειψης κ.λπ. εικόνων και ιδιαίτερης περιγραφής καθιστούν τη λειτουργία σας ευχάριστη

Πρόσφατα αναπροσαρμογή για Digimaster ΙΙΙ
1. DigiMaster-ΙΙΙ πρόσφατα προστιθέμενη βασική λειτουργία προγραμματισμού
Ισχύει για τα αριστοκρατικά αυτοκίνητα όπως Benz και η BMW της Mercedes. Ο καινοτόμος αυτόματος τρόπος για τη βασική τεχνολογία προγραμματισμού, πολυγλωσσική λειτουργία, ο βασικός προγραμματισμός πλήρης στο ένα πηγαίνει, εξασφαλίστε αποτελεσματικά την ασφάλεια των στοιχείων ανάγνωσης και γραψίματος.

2. DigiMaster-ΙΙΙ πλαίσιο πυρήνων νέας γενιάς
Η εφαρμογή της νέας πλατφόρμας G3 της τεχνολογίας Yanhua και του καινοτόμου τρόπου κατανάλωσης «αμοιβής καθώς πηγαίνετε " υποστήριξη το πιό πρόσφατο αυτοκίνητο, σφαιρική συγχρονική βελτίωση, επεκτείνει και ενσωματώνει τις λειτουργίες ελεύθερα.

3. DigiMaster-ΙΙΙ ευφυής πλατφόρμα λειτουργίας
Αναβαθμίστε το σύστημα ενιαίος-στόχου στο ευφυές σύστημα λειτουργίας πολυ-στόχου και πολυ-νημάτων, επεκτείνετε τις λειτουργίες ελεύθερα και unlimitedly.

4. Αναβαθμίστε το σύστημα ενιαίος-στόχου στο ευφυές σύστημα λειτουργίας πολυ-στόχου και πολυ-νημάτων, επεκτείνετε τις λειτουργίες ελεύθερα και unlimitedly.

5. DigiMaster-ΙΙΙ περιεκτική αναβαθμισμένη διεπαφή λειτουργίας
Σπάζει μακρυά από την αρχική μονότονη στατική διεπαφή, βασισμένη ΔΗΛ. στη βασική τεχνολογία για να υποστηρίξει τα πλούσια και δυναμικά αποτελέσματα καθώς επίσης και την προηγμένη διεπαφή δερμάτων. Και είναι ομορφότερο και φιλικός, υποστηρίζει για πολλή γλώσσα σε όλο τον κόσμο.

6. DigiMaster-ΙΙΙ υψηλή ψηφιακή οθόνη καθορισμού
Αναβαθμίστε τη χαμηλή οθόνη χρώματος καθορισμού LCD (320X240) στην εισαγόμενη οθόνη χρώματος HD ψηφιακή TFT (800X480) που εφαρμόζοντας την τεχνολογία αφής ακρίβειας


Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό:

1. Υποστήριξη OBD-ΙΙ ρύθμιση οδομέτρων διεπαφών του Volkswagen, Audi, Benz, της BMW και της BMW πρότυπα 7 σειρών: E65 CAS και τα 2009 Audi A6L και Q7.

2. Διαβάστε τη BMW CAS1/που 2 3 στοιχεία ΜΠΟΡΟΎΝ κοντά να διασυνδέσουν.

3. Σε απευθείας σύνδεση ανάγνωση BMW CAS1/2 3 3+/4, EIS EEPROM της Mercedes-Benz και στοιχεία ΛΆΜΨΗΣ από BDM.

4. Υποστηρίξτε τη Mercedes-Benz S, Γ, Ε, οδόμετρο και ρύθμιση EIS Porsche, Ferrari, Bentley και άλλη ευρωπαϊκή ρύθμιση οδομέτρων αυτοκινήτων πολυτέλειας Κινεζικό εσωτερικό αυτοκίνητο MCU και ρύθμιση οδομέτρων μηχανημάτων εφαρμοσμένης μηχανικής

5. Υποστηρίξτε τα στοιχεία σειράς ΚΜΕ MOTOROLA/FREESCALE (συμπεριλαμβανομένης κάποιας λάμψης ΚΜΕ) που διαβάζονται και γράψτε.

6. Υποστηρίξτε το βασικό προγραμματισμό για Benz της Mercedes και σειράς της BMW τα αυτοκίνητα.

Διόρθωση οδομέτρων
όχημα που περιλαμβάνει τα αυτοκίνητα από τον Ευρωπαίο, αμερικανικά, ιαπωνικά και Κορέα. Κατάλογος λεπτομέρειας ως εξής:

Benz Lexus Citroen Mazda ΦΊΑΤ Mitsubishi Ferrari άλφα Cadillac Daihatsu Άστον Martin Chrysler Honda Audi Ford Hyundai Bentley GM ISUZU BMW Λίνκολν KIA

Πρωτόνιο Lamborghini SSangYong ιαγουάρων της Nissan

Άτομο Toyota Opel peugeot Porsche Lotus SUZUKI της Lancia Subaru

Renault Rover Saab Skoda VOLVO Volkswagen Wiesmann

Φορτηγό Forkman Maserati

Φορτηγό μοτοσικλετών οχημάτων Othe

Επαναρύθμιση αερόσακων
Αερόσακος-Audi
Αερόσακος-Mitsubishi
Αερόσακος-Chrysler
Αερόσακος-Nissan
Αερόσακος-Κίνα
Αερόσακος-Opel
Αερόσακος-Citroen
Αερόσακος-Peugeot
Αερόσακος-Φίατ
Αερόσακος-Renault
Αερόσακος-Ford
Αερόσακος-Rover
Αερόσακος-GM
Αερόσακος-SSangYong
Αερόσακος-Honda
Αερόσακος-Subaru
Αερόσακος-Hyundai
Αερόσακος-SUZUKI
Αερόσακος-Kia
Αερόσακος-Toyota
Αερόσακος-Mazda
Αερόσακος-Volkswagen
Αερόσακος-Samsung

IMMO
Peugeot Citroen Audi

Βασικός προγραμματισμός
Benz της BMW

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen MS Auto Technology Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: tina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)