Shenzhen MS Auto Technology Limited

       Κράτη μέλη Auto Technology Limited Shenzhen

 

                        Επαγγελματική αφιερωμένη ομαδική εργασία

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόνταφορτηγό διαγνωστικό εργαλείο

Έξοχο διαγνωστικό εργαλείο φορτηγών της VOLVO VCADS βαρέων καθηκόντων για τα φορτηγά της VOLVO, λεωφορεία

Έξοχο διαγνωστικό εργαλείο φορτηγών της VOLVO VCADS βαρέων καθηκόντων για τα φορτηγά της VOLVO, λεωφορεία

Super VOLVO VCADS Heavy Duty Truck Diagnostic Tool For Volvo Trucks, Buses

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: B10
whatsapp: 86-13480159018
Skype: oneflysky

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Best Price
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο λογισμικό
Χρόνος παράδοσης: εντός 48 ωρών
Όροι πληρωμής: TT/PayPal γραμμάριο χρημάτων ένωσης του /Western
Δυνατότητα προσφοράς: Σε Απόθεμα
Επικοινωνήστε τώρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος

Έξοχο διαγνωστικό εργαλείο φορτηγών της VOLVO VCADS βαρέων καθηκόντων για τα φορτηγά της VOLVO, λεωφορεία

 

Μονάδα επικοινωνίας, που συνδέεται μεταξύ του VCADS το υπέρ εργαλείο και την υποδοχή επικοινωνίας οχημάτων. Προσαρμοστής για το EDC. Χρησιμοποιημένος μαζί με τη μονάδα επικοινωνίας για την έξοδο επικοινωνίας 9 καρφιτσών στο όχημα EDC πριν το 1994.

Η έξοχη VOLVO VCADS

Περιγραφή

Η εταιρία φορτηγών της VOLVO είναι το δεύτερο μεγαλύτερο βαρέων καθηκόντων εμπορικό σήμα φορτηγών στον κόσμο, και εξόπλισε πλήρως από όλο το είδος ηλεκτρονικών συστημάτων. Η γνήσια υπηρεσία της VOLVO εκτελείται πάντα από τους ειδικευμένους και εκπαιδευμένους μηχανικούς χρησιμοποιώντας τα καλύτερα εργαλεία και τα γνήσια μέρη της VOLVO. Είτε στο εργαστήριο της VOLVO είτε από μια ομάδα ακρών του δρόμου υπηρεσιών δράσης της VOLVO.

VCADS υπέρ (με τη βοήθεια υπολογιστή διαγνωστικοί σύστημα και προγραμματισμός οχημάτων), VTT (εργαλείο τεχνολογίας της VOLVO), RTT (εργαλείο τεχνολογίας), PTT (εργαλείο τεχνολογίας ασφαλίστρου), είναι το μετέπειτα εργαλείο αγοράς για τα διαγνωστικά, τη βαθμολόγηση, και την υποστήριξη προγραμματισμού. Αυτό το πρόγραμμα χρησιμοποιείται κατά την εργασία στα οχήματα με την ηλεκτρονική το 1992 μηχανών της VOLVO και αργότερα. Αυτό το εργαλείο ενισχύει τις διαγνωστικές και ιδιότητες προγραμματισμού του οχήματος. Χρησιμοποίηση της σύνδεσης πληροφοριών J1587/1708. VCADS υπέρ έχει τη δυνατότητα να εκτελέσει το στόχο όπως η δοκιμή συμπίεσης μηχανών, η βαθμολόγηση της συστάδας οργάνων, και ο προγραμματισμός των παραμέτρων λογισμικού και πελατών. Επίσης ο προσαρμοστής επικοινωνίας μας πιθανός να χρησιμοποιήσει καταδίωξη μηχανών με MATRIS» και σύστημα πληροφοριών .MATRIS - ο σκοπός της εφαρμογής είναι να συλλεχθούν οι τεχνικές πληροφορίες για τα προϊόντα του εξοπλισμού κατασκευής της VOLVO σε λειτουργία και να παρουσιαστούν οι πληροφορίες στο χειριστή, και να διαβιβαστούν σε ορισμένες περιοχές, ως κύριο γραφείο του εξοπλισμού κατασκευής της VOLVO. Οι πληροφορίες συσσωρεύονται και αποθηκεύονται σε ECU (επεξεργαστής) μιας μηχανής κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής της μηχανής. Η διαδικασία τις πληροφορίες καλείται ανάγνωση. Η επεξεργασία των πληροφοριών στο συνταγμένο υλικό παρουσίασης στο PC δίνει μια περιεκτική κατανόηση για τη χρήση και την ποιότητα των μηχανών
Στοιχεία - συνδέστε τη διεπαφή που παράγει την επιχείρησή μας για την υπέρ» εργασία «Vcads καλά με όλα τα προϊόντα φορτηγών της VOLVO από το 1992 τώρα στις ημέρες.
Επίσης τα στοιχεία μας - ο προσαρμοστής συνδέσεων (συσκευή διεπαφών/μεταφραστών), (με τα διαφορετικά καλώδια σύνδεσης) και το πρόγραμμα «Vcads υπέρ» μπορούν να επικοινωνήσουν με τους φορτωτές της «VOLVO» φορτηγών, λεωφορείων και κατασκευής, εκσκαφείς, μεταλλουργικές ξύστρες (ψάξτε τον πλήρη κατάλογο).
Αυτός ο προσαρμοστής υποχωρητικός με 9998555 (φραγμός επικοινωνίας), και συστημένος για τη βαρέων καθηκόντων εργασία.


Ισχύστε για τη DELL D630 (αγγλικά)

Αυτό το λογισμικό υποστηρίζει το VN, το VT, VHD, το WG, WX και το εναλλασσόμενο ρεύμα από το πρότυπο έτος “98 μπροστινά.

Η VOLVO VCADS υπέρ το 2.40.00 προσφέρει ένα άριστο εργαλείο λογισμικού για να βοηθήσει τους πελάτες και τα bodybuilders στην εκτέλεση της διαγνωστικής εργασίας τους για τις μηχανές της VOLVO.

Οι δοκιμές για την επισήμανση ελαττωμάτων των μηχανών της VOLVO D7C, D11F, D12B, D12C, D12D, D13F, D16D και D16F ενσωματώνονται στο PTT.

 

VCADS είναι παράθυρα - εργαλείο λογισμικού βάσεων που αναπτύσσεται για να εξετάσει, να βαθμολογήσει και του παράμετρος προγράμματος στα ECU της VOLVO.

VCADS παρέχει τις δοκιμές και τις βαθμολογήσεις για τα οχήματα της VOLVO που είναι εξοπλισμένα με την ηλεκτρονική “98 οχημάτων (VECTRO ΙΙ) ή την έκδοση 2 τα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου. Η εφαρμογή αποτελείται από διάφορες τυποποιημένες γραφικές διεπαφές, όπως οι γραφικές παραστάσεις και οι συνεχείς επιδείξεις των τιμών παραμέτρων. Οι διαδικασίες οργανώνονται στις επιλογές σύμφωνα με τις ομάδες λειτουργίας. Περίπου ECU έχουν τις μεταβλητές παραμέτρους που μπορούν να είναι χρήση για να ρυθμίσουν ή να προσαρμόσουν ορισμένες λειτουργίες. Τα ECU της VOLVO έχουν συχνά δύο τύπους παραμέτρων: Παράμετροι πελατών και παράμετρος οχημάτων.

Ρυθμίσεις και βελτιώσεις

 1. Υποστήριξη για τα νέα μοντέλα: ΛΦ και????????
 2. Ο διάλογος επιλογής στις επιλογές εργαλείων έχει ενημερωθεί.
 3. Οι με το χέρι εισαγμένες σειρές πλαισίων επικυρώνονται στον τοπικό υπολογιστή.
 4. Δυνατότητα να διορθωθούν οι τιμές παραμέτρου που είναι ανακριβείς σύμφωνα με τις προδιαγραφές. Οι παράμετροι με τις τιμές που είναι άκυρες είναι μαρκαρισμένες με το κόκκινο χρώμα. Προηγουμένως, αυτή η κατάσταση προκάλεσε ένα λάθος που παρεμπόδισε τον προγραμματισμό παραμέτρου.
 5. Το εργαλείο γραφείων βοήθειας ενημερώνεται. Οι ενέργειες 1 - τηλεφωνικοί κατάλογος και 3 αναπροσαρμογών - τύπος σύνδεσης αλλαγής βρίσκονται κάτω από 1 - κεντρικές τοποθετήσεις επικοινωνιών.
 6. Οι εκστρατείες που έχουν μεταφορτωθεί στον ενδιάμεσο τρόπο αποθήκευσης αλλά δεν αναφέρονται, μετά από 30 ημέρες, θα αναφερθούν όπως δεν εκτελούνται για λόγους ασφάλειας.
 7. Εάν ο αριθμός μερών υλικού στη μονάδα ελέγχου διαφέρει από τον αριθμό μερών υλικού που αποθηκεύεται στα κεντρικά συστήματα, VCADS υπέρ θα ελέγξει αυτόματα εάν υπάρχει μια κατάλληλη εξάρτηση μετατροπής διαθέσιμη. Εάν αυτό συμβαίνει, ένα πλαίσιο διαλόγου εμφανίζεται ζητώντας από το χρήστη για να τρέξει την εξάρτηση μετατροπής.
 8. Νέα διαδικασία για τη μεταφόρτωση των νέων εκδόσεων VCADS υπέρ.
 9. Εάν υπάρχει αχρησιμοποίητο ή μη καταγγελθε'ν λογισμικό που αποθηκεύεται στην ενδιάμεση αποθήκευση, ο χρήστης θα ειδοποιηθεί και θα έχει τη δυνατότητα να δει περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες.
 10. Κείμενο βοήθειας που ενημερώνεται με τις οδηγίες για τον προγραμματισμό παραμέτρου από τα πρότυπα, το νέους διάλογο επιλογής και τις πληροφορίες για τη νέα λειτουργία στην ενδιάμεση αποθήκευση.
 11. Ο χειρισμός εκστρατείας θα αναφερθεί από τώρα αφότου τελειώνουν τον προγραμματισμό και όχι στην επόμενη επικυρωμένη σύνδεση στα κεντρικά συστήματα.
 12. Η εξάρτηση μετατροπής λειτουργίας έχει χωριστεί σε δύο διαδικασίες: Εξάρτηση μετατροπής και βοηθητική εξάρτηση.
 13. Σχετικές με οι τον παλμογράφο διαδικασίες για το ειδικό εργαλείο 88890040 έχουν ενημερώσει το λογισμικό παλμογράφων.
 14. Εργαλείο υποστήριξης 9998555 και 88890020

Περιεχόμενο συσκευασίας

1: Μονάδα επικοινωνίας, που συνδέεται μεταξύ του VCADS το υπέρ εργαλείο και την υποδοχή επικοινωνίας οχημάτων.
2: Μονάδα διαγνωστικά σκοινιά επικοινωνίας επέκτασης συνδετήρων 25P σύνδεσης VCADS.
3: RS232. Από την επικοινωνία η μονάδα VCADS και καλώδιο PC
4: διαγνωστικός προσαρμοστής 6 καρφιτσών, για τη VOLVO Penta.
5: Προσαρμοστής για το EDC. Χρησιμοποιημένος μαζί με τη μονάδα επικοινωνίας για την έξοδο επικοινωνίας 9 καρφιτσών στο όχημα EDC πριν το 1994.
6: Προσαρμοστής για DXI. Χρησιμοποιημένος μαζί με τη μονάδα επικοινωνίας για την έξοδο 12 καρφιτσών στο όχημα DXI (VF627).

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen MS Auto Technology Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: tina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
αυτοκίνητο κλειδί προγραμματιστής

100% αρχικό Lonsdor K518ISE πρόγραμμα Toyota προγραμματιστών αυτοκινήτων βασικό/έξυπνο κλειδί Lexus για όλο το κλειδί που χάνεται μέσω του OBD

AK500+ βασικός προγραμματιστής για Benz της Mercedes την υποστήριξη που διαβάζει άμεσα EEPROM για BENZ DAS (1995-1998) μέσω του OBD

2018 Benz CGDI Prog ΜΒ γρηγορότερος τρόπος προγραμματιστών αυτοκινήτων ο βασικός μέσω του OBD υποστηρίζει όλο το κλειδί που χάνεται

Αρχικός V2.4.1 Xhorse VVDI βασικός βασικός προγραμματιστής αυτοκινήτων εργαλείων μακρινός ειδικά για τα αμερικανικά αυτοκίνητα

αυτοκινήτων διαγνωστικών εργαλείων

WITECH VCI διαγνωστικό εργαλείο V13.03.38 ΛΟΒΏΝ για τις πολυ-γλώσσες υποστήριξης Chrysler

GM MDI πολλαπλάσιο διαγνωστικό διεπαφών έτος αυτοκινήτων υποστήριξης διαγνωστικών εργαλείων της GM αυτόματο από το 1996-2017 που συνδέεται με WIFI

WIFI JLR DOIP VCI αυτοκίνητα διαγνωστικά εργαλεία για τον ιαγουάρο/τη Rover μέχρι το 2017

Αυτοκίνητα διαγνωστικά εργαλεία VAS6154 ODIS 4,23 υποστήριξη WIFI καθισμάτων της VW Audi Skoda της cVag

Αυτόματη Προγραμματιστής ECU

Αυτόματος προγραμματιστής ECU, FGTECH Galletto 2 κύρια νέα έκδοση V54

Αρχικοί Tacho αναλογικοί & ψηφιακοί ταχογράφοι προγραμμάτων προγραμματιστών CD400 Clibrates

Προγραμματιστής 2018 ο πιό πρώην ECU έκδοσης XPROG Μ V5.74 αυτόματος με Dongle USB εγκατέστησε στα παράθυρα XP/WIN7

2019 πιό πρόσφατη σε απευθείας σύνδεση έκδοση υλικολογισμικού V7.020 KTAG εργαλείων προγραμματισμού ECU V2.25 KTAG με το απεριόριστο σημείο

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας αυτοκινήτων διαγνωστικών εργαλείων προμηθευτής. © 2012 - 2020 automotive-diagnostictools.com. All Rights Reserved.