Μίνι βασικός προγραμματιστής αυτοκινήτων, έξυπνο Δελτίο ζεντ

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Πιστοποίηση: CE
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 κομμάτι
Τιμή: Best Price
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο λογισμικό
Χρόνος παράδοσης: εντός 48 ωρών
Όροι πληρωμής: TT/PayPal γραμμάριο χρημάτων ένωσης του /Western
Δυνατότητα προσφοράς: Σε Απόθεμα
Υψηλό φως:

auto key programmer

,

automotive locksmith tools

Μίνι βασικός προγραμματιστής αυτοκινήτων, έξυπνο Δελτίο ζεντ
 

 

Συγκρίνετε το cSmart ζεντ-ΤΑΎΡΟΣ με ζεντ-ΤΑΎΡΟ: Η ανάγνωση και το γράψιμο speed.SMART ζεντ-ΤΑΎΡΟΣ κέρδους 30% του cSmart ζεντ-ΤΑΎΡΟΣ βελτιώνουν το ποσοστό επιτυχίας μέχρι 99,99%, τα οποία θα αποβάλουν τα απόβλητα του τσιπ. (Όπως είναι γνωστό, κάποιο τσιπ μπορεί να γραφτεί μόνο μιά φορά)

 

Έξυπνος ζεντ-ταύρος με το μίνι τύπο


Συγκρίνετε το cSmart ζεντ-ΤΑΎΡΟΣ με ζεντ-ΤΑΎΡΟ: Η ανάγνωση και το γράψιμο speed.SMART ζεντ-ΤΑΎΡΟΣ κέρδους 30% του cSmart ζεντ-ΤΑΎΡΟΣ βελτιώνουν το ποσοστό επιτυχίας μέχρι 99,99%, τα οποία θα αποβάλουν τα απόβλητα του τσιπ. (Όπως είναι γνωστό, κάποιο τσιπ μπορεί να γραφτεί μόνο μιά φορά)

ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΛΛΟ!!! (Νέο χαρακτηριστικό γνώρισμα)
ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ!!!

Προσοχή
Έχει 500 σημεία για ένα τσιπ, μετά από 500 σημεία που οργανώνονται έξω, εσείς θα πληρώσει σε 7USD για ένα άλλο νέο τσιπ (χωρίς έξοδα αποστολής) .as to το τσιπ, μπορείτε να το πάρετε και να το αλλάξετε οι ίδιοι, ή μπορείτε να στείλετε τη συσκευή για το τσιπ επίσης, αλλά αυτό καμία ελεύθερη ναυτιλία επίσης

Έξυπνη περιγραφή ζεντ-ταύρος

1.New: η υποστήριξη 8C και τα τσιπ 8E διακρίνουν τη λειτουργία
2.Language: Αγγλικά, τουρκικά, ιταλικά, ισπανικά και πορτογαλικά
ο 3.Zed-ταύρος θα ικανοποιήσει τις όλες απαιτήσεις σας όπως επαγγελματικές στα συστήματα συστημάτων ακινητοποίησης κινητήρα
ο 4.Zed-ταύρος είναι μια συσκευή κλωνοποίησης αναμεταδοτών που περιέχει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του όλου ζεντ-Qx και έχει επίσης περισσότερα πρόσθετα χαρακτηριστικά γνωρίσματα.

Έξυπνο κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα ζεντ-ταύρος του ζεντ-ταύρου

1. Βρίσκοντας τον κώδικα ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, προετοιμάζοντας τους προκωδικοποιημένους αναμεταδότες και προγραμματίζοντας τους αναμεταδότες από EEPROM και MCU.

Το λογισμικό PC ζεντ-ταύρος είναι άριστα χαρακτηριστικά γνωρίσματα θα σας βοηθήσει χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές EEPROM. Οι εικόνες ECU, που το ECU έχει που MCU ή EEPROM και η θέση του mcu ή eeprom στον πίνακα, το οποίο δακτυλογραφεί τον αναμεταδότη θα χρησιμοποιηθούν… Αυτό το είδος πληροφοριών θα διευκολύνει την εργασία σας. Με την αυτόματη ενότητα που βρίσκει το χαρακτηριστικό γνώρισμα του (AMF), όταν επιλέγετε το αρχείο EEPROM, η ενότητα θα αναγνωριστεί αυτόματα
Μια άλλη επανάσταση ζεντ-ταύρου προγραμματίζει τους αναμεταδότες όταν δεν υπάρχει κανένα κλειδί από τα ECU. Για τώρα, ζεντ-ταύρος έχει 55 διαφορετικές εφαρμογές και αυξάνεται… Με αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα, μπορείτε να προγραμματίσετε τους αναμεταδότες, να βρείτε τους κώδικες ασφαλείας και να προετοιμάσετε τους προκωδικοποιημένους αναμεταδότες για τα αυτοκίνητα που χρειάζονται τους προκωδικοποιημένους αναμεταδότες όπως το doblo 48 εξουσιοδότησης. Για αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα, δεν χρειάζεστε τους ακριβούς προκωδικοποιημένους αναμεταδότες που διατιμώνται για το ευρώ 8-10. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους κενούς αναμεταδότες.

2.Transponder κλωνοποιώντας:

11, 12, 13, 33, 73, 4C (γράφοντας στο ηλεκτρονικές κλειδί και την μπαταρία 4C το λιγότερο αναμεταδότη TPX1), Crypto 40 της Philips (μερικοί), 41 (όλοι), 42 (όλοι), 44 (όλοι που ξεκλειδώνονται), 45 (όλοι)
Μέχρι τώρα, τα κοινά εργαλεία κλωνοποίησης αναμεταδοτών θα μπορούσαν μόνο να αντιγράψουν τους σταθερούς αναμεταδότες. Αλλά η επανάσταση που αρχίσαμε με τη συσκευή μας, ζεντ-Qx, αυξάνεται με τον ζεντ-ταύρο. 41 (NISSAN), 42 (), 44 (που ξεκλειδώνονται) και 45 (PEUGEOT) αναμεταδότες που γνωστοί κανονικά όπως δεν μπορεί να αντιγραφεί, μπορούν να αντιγραφούν με τον ζεντ-ταύρο.

3. Παραγωγή των αναμεταδοτών για τον προγραμματισμό OBD

Εάν να έχοντας μια συσκευή OBD όπως τον τ-κώδικα υπέρ, θα χρειαστείτε τους ειδικούς προκωδικοποιημένους αναμεταδότες για μερικά αυτοκίνητα. Αντί της αγοράς αυτών των ειδικών αναμεταδοτών για τις υψηλές τιμές, μπορείτε να τους παραγάγετε με ζεντ-ταύρο χρησιμοποιώντας τους κενούς αναμεταδότες. Και δεν χρειάζεστε τους ακριβούς προκωδικοποιημένους αναμεταδότες που διατιμώνται για το ευρώ 8-10… Οι αναμεταδότες που μπορείτε να παραγάγετε: 40, 41, 42, 44 Mitsubishi, 44, 45, 73 Mitsubishi, 61, 62, 65 και 46 για τη BMW, AUDI, τη PORSCHE, CHRYSLER,… κ.λπ. Για τώρα, ζεντ-ταύρος έχει 24 διαφορετικές εφαρμογές παραγωγής αναμεταδοτών.

4. Hitag2 προγραμματιστής αναμεταδοτών

Εάν θέλετε να αγοράσετε έναν προγραμματιστή hitag2 ως αυτόνομη συσκευή, πρέπει να πληρώσετε το ευρώ περίπου 1000-1500. Αλλά όταν έχετε ζεντ-ταύρο, θα πάρετε αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα προγραμματιστών hitag2 δωρεάν. Μπορείτε να εργαστείτε στους αναμεταδότες hitag2 και να βελτιωθείτε στην εργασία σας.

5. Εύκολη χρήση με την ευρεία γραφική οθόνη LCD.

Η ευρεία οθόνη ζεντ-ταύρου θα σας παρουσιάσει πολύ περισσότερο…. Με ζεντ-ταύρο είναι ευρεία οθόνη, μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες όπως, αριθμός VIN και πληροφορίες χιλιομέτρου για τα αυτοκίνητα της BMW, τις αναλυτικές πληροφορίες για 46 και 48 αναμεταδότες… κ.λπ.

7.Additional λειτουργία:

1) Χιλιόμετρο ανάγνωσης, αριθμός VIN και βασικές πληροφορίες αριθμού από το αρχικό κλειδί της BMW και γράψιμο στο αρχικό μακρινό κλειδί της BMW
2) Εύρεση του κώδικα ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ από τον αριθμό VIN για τη HYUNDAI και τη KIA
3) Το λογισμικό PC περιλαμβάνει έναν κατάλογο αναμεταδοτών ευρύς-σειράς, βασικές FOB διαδικασίες και περισσότερες πληροφορίες
4) ΚΑΡΦΩΣΤΕ τον κώδικα βρίσκοντας για 33 και 45 Peugeot από τον αναμεταδότη
5) Ξεκλειδώνοντας τα 48 (μαγικό ΙΙ) δακτυλογραφήστε τον κλειδωμένο αναμεταδότη και τον κάνετε σχετικά με - χρησιμοποιήσιμος
6) Πληροφορίες αναμεταδοτών αποταμίευσης στη βάση δεδομένων συμπεριλαμβανομένων crypto των αναμεταδοτών
7) 3 διαφορετικές εναλλακτικές λύσεις χρώματος περίπτωσης συσκευών (κόκκινος, γραπτός).


Έξυπνος κατάλογος συσκευασίας ζεντ-ταύρος

κύρια μονάδα ζεντ-ταύρος 1x
1x καλώδιο PC USB
1x προσαρμοστής δύναμης
1x CD

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Tina Lee

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-0755-23047925

WhatsApp : +8613480159018