Πολυσύνθετη κάλυψη διαγνωστικών εργαλείων X431 GDS πετρελαιοκίνητων φορτηγών WiFi Ασία, Ευρώπη, και ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΆ πετρελαιοκίνητα οχήματα

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Πιστοποίηση: CE
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 κομμάτι
Τιμή: Best Price
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο λογισμικό
Χρόνος παράδοσης: εντός 48 ωρών
Όροι πληρωμής: TT/PayPal γραμμάριο χρημάτων ένωσης του /Western
Δυνατότητα προσφοράς: Σε Απόθεμα
Πολυγλωσσικός: Αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, γερμανικά, ιαπωνικά, ισπανικά, πορτογαλικά, ρωσικά, τουρκικά, στίλβωση, δ Κάλυψη οχημάτων: Ασία, Ευρώπη, και οι Ηνωμένες Πολιτείες
εκτυπωτή: ενσωματώστε τον εκτυπωτή Λειτουργία: η διάγνωση, ο παλμογράφος, η προσομοίωση αισθητήρων ανάλυσης ανάφλεξης μηχανών, και το πολύμετρο λει
Υψηλό φως:

diagnostic tool for trucks

,

heavy truck diagnostic tools

Χ-431 GDS είναι ένα ενσωματωμένα υψηλό σημείο διαγνωστικά προϊόντα νέας γενιάς από την επιχείρηση ΈΝΑΡΞΗΣ, εξέτασε πλήρως της λειτουργίας του χρήστη, χρήση και οι αισθήσεις, αναπτύσσονται στην πολλών χρήσεων ενότητα από την ενιαία ενότητα λειτουργίας, και ενσωματωμένος με στις τεχνολογίες επικοινωνιών WI-Fi για να καταστήσουν τα προϊόντα επαγγελματικότερα, βιομηχανικά, μορφωματικά, το δίκτυο και φιλικός προς το χρήστη, με αυτόν τον τρόπο αυτοκινητική ανίχνευση μηχανικών βλαβών μολύβδου σε μια διαφοροποιημένη εποχή δικτύων περιεκτικά.

 

 

Πολυσύνθετη κάλυψη διαγνωστικών εργαλείων X431 GDS πετρελαιοκίνητων φορτηγών WiFi Ασία, Ευρώπη, και ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΆ πετρελαιοκίνητα οχήματα

Τοπ 4 λόγοι να αποκτηθεί το diesel έναρξης GDS:

1. Η αναπροσαρμογή on-line στον επίσημο ιστοχώρο έναρξης ελεύθερο για ένα έτος, παλαιά έκδοση είναι ακόμα διαθέσιμη ακόμη και εσείς δεν ενημερώνει
2. Πολυγλωσσικός: Αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, γερμανικά, ιαπωνικά, ισπανικά, πορτογαλικά, ρωσικά, τουρκικά, στίλβωση, δανικά, Κορεάτης, παραδοσιακό κινέζικο
3. Ισχυρή τεχνική υποστήριξη από την ΕΝΑΡΞΗ
4. Ενσωματώστε τον εκτυπωτή

Ειδοποίηση:
1. Κώδικας εμπόρων: 86A ή 86K

Εισαγωγή έναρξης X431 GDS:

Η κύρια ενότητα αυτού του προϊόντος που ενσωματώνεται με στην επίδειξη, η τυπωμένη ύλη και διαγνωστικός, και οι υπόλοιπες ενότητες λειτουργίας είναι ενοποιημένη μορφή και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανεξάρτητα. Οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν οποιαδήποτε λειτουργική ενότητα μπορούν να συνδέσουν και να επικοινωνήσουν με την κύρια ενότητα μέσω του τυποποιημένου USB.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα έναρξης X431 GDS:

Τεχνολογία δικτύων: Ασύρματες Διαδίκτυο υποστηρίξεων επικοινωνίες της WI-Fi. Εξόπλισε επίσης με έναν λιμένα Ethernet που υποστηρίζει συνδεμένη με καλώδιο σύνδεση στο Διαδίκτυο η πρόσβαση μεγάλου Διαδικτύου.

Προστιθεμένης αξίας υπηρεσίες: Παρέχει τις πληροφορίες συντήρησης, τις περιπτώσεις συντήρησης και τη υπηρεσία αναζήτησης Διαδικτύου. Για να επιτύχετε την κύρια αναβάθμιση ενότητας από ένα κλειδί, ανατροφοδοτήστε με ένα κλειδί, και την έρευνα από ένα βασικό κ.λπ.

Υποχωρητικός με τον προβολέα: Παρέχετε τη διεπαφή VGA, την υποστήριξη για τον εξωτερικό προβολέα ή τη diplay επέκταση μεγάλης οθόνης για τα είδη να επιτύχετε 800*600 και 1024*768 δύο προβολέα ψηφίσματος diplay.

Σχέδιο ενότητας: Υιοθετήστε τη μορφωματική έννοια σχεδίου, και εκτός από την κύρια ενότητα (περιλαμβάνει την επίδειξη, τη διάγνωση, και την εκτύπωση). Άλλες ενότητες είναι ενοποιημένες μεγέθη και εμφανίσεις που επιτυγχάνουν ότι ο πελάτης μπορεί να αγοράσει καθεμία της πραγματικής ανάγκης τους.

Ισχυρές λειτουργίες: Εξοπλισμένος με τη διάγνωση προβλήματος αυτοκινήτων, ο παλμογράφος, η προσομοίωση αισθητήρων ανάλυσης ανάφλεξης μηχανών, και το πολύμετρο λειτουργούν για να επιτύχουν μια νέα γενιά ενσωματωμένων των υψηλό σημείο διαγνωστικών προϊόντων.

Βιομηχανικός υπολογιστής: Εισήγαγε τα βιομηχανικά πρότυπα υπολογιστών στο diagnosisi προβλήματος αυτοκινήτων για να επιτύχει τη σταθερότερη λειτουργία και την πιό αξιόπιστη ποιότητα.

Μοναδική εμφάνιση: Πλήρως αναβαθμίστε τη δομή και την εμφάνιση, πλήρως απολογισμός της εμπειρίας του χρήστη και η εργονομία, για να επιτύχετε το μοναδικό και καινοτόμο σχέδιο

Ευρεία σειρά δοκιμής: Αυτά τα diagnositic μαλακά εμπορεύματα μπορούν να ανιχνεύσουν την ηλεκτρονική δυσλειτουργία συστημάτων ελέγχου που από την Ασία, την Ευρώπη, και τις Ηνωμένες Πολιτείες etc.to επιτύχετε ένα από το ευρύτερο όχημα που εξετάζει διαγνωστικό όργανο της σφαίρας.

Γρήγορο Upgrage: Το λογισμικό αναβαθμίζει σχεδόν 1.000 φορές για να εξασφαλίσει κάθε χρόνο την έγκαιρη διανομή των μαλακών εμπορευμάτων και τη λειτουργία.

Βαρέων καθηκόντων διάγνωση: Εάν ο χρήστης αγόρασε τη διαμόρφωση προϊόντων που περιέχει το βαρέων καθηκόντων λογισμικό, μπορεί διάγνωση τα βαρέων καθηκόντων πετρελαιοκίνητα οχήματα.

Πολυ επιλογή: Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει τη διαμόρφωση προϊόντων σύμφωνα με τις ανάγκες του, έχουμε: Διαμόρφωση ελαφριών οχημάτων, διαμόρφωση diesel και diesel & πλήρης διαμόρφωση καυσίμων

Σειρά προϊόντων έναρξης X431 GDS:

1.Featured ανταλλακτικά βελτίωσης λειτουργίας

Οι προστιθεμένης αξίας υπηρεσίες παρέχουν τις πληροφορίες συντήρησης, τις περιπτώσεις συντήρησης και τη υπηρεσία αναζήτησης Διαδικτύου. Για να επιτύχετε την κύρια αναβάθμιση ενότητας από ένα κλειδί, ανατροφοδοτήστε με ένα κλειδί, και την έρευνα από ένα βασικό κ.λπ.

2.Compliant με τον προβολέα παρέχετε τη διεπαφή VGA, υποστηρίξτε για την επέκταση επίδειξης εξωτερικών προβολέων ή μεγάλης οθόνης για να επιτύχετε 800 X 600 και 1024 X 768 δύο είδη επίδειξης προβολέων ψηφίσματος. Το σχέδιο ενότητας υιοθετεί τη μορφωματική έννοια σχεδίου, και εκτός από την κύρια ενότητα (περιλαμβάνει την επίδειξη, τη διάγνωση, και την εκτύπωση), άλλες ενότητες είναι ενοποιημένες μεγέθη και εμφανίσεις που επιτυγχάνουν ότι ο πελάτης μπορεί να αγοράσει καθεμία της πραγματικής ανάγκης τους.

3.Powerful λειτουργίες που εξοπλίζονται με τη διάγνωση προβλήματος αυτοκινήτων, τον παλμογράφο, την ανάλυση ανάφλεξης μηχανών, την προσομοίωση αισθητήρων, και τις λειτουργίες πολυμέτρων για να επιτύχει μια τώρα παραγωγή ενσωματωμένων των υψηλό σημείο διαγνωστικών προϊόντων.

4.Industrial ο υπολογιστής εισήγαγε τα βιομηχανικά πρότυπα υπολογιστών στη διάγνωση προβλήματος αυτοκινήτων για να επιτύχει τη σταθερότερη λειτουργία και την πιό αξιόπιστη ποιότητα.
Η μοναδική εμφάνιση αναβαθμίζει πλήρως τη δομή και την εμφάνιση, πλήρως απολογισμός της εμπειρίας του χρήστη και η εργονομία, για να επιτύχει το μοναδικό και καινοτόμο σχέδιο.

5.Wide η σειρά δοκιμής αυτό το διαγνωστικό λογισμικό μπορεί να ανιχνεύσει την ηλεκτρονική δυσλειτουργία συστημάτων ελέγχου που από την Ασία, την Ευρώπη, και τις Ηνωμένες Πολιτείες κ.λπ. για να επιτύχει ενός από το ευρύτερο όχημα που εξετάζει διαγνωστικό όργανο της σφαίρας. Η γρήγορη βελτίωση το λογισμικό αναβαθμίζει σχεδόν 1.000 φορές για να εξασφαλίσει κάθε χρόνο την έγκαιρη διανομή του λογισμικού και τη λειτουργία.

Συσκευασία συμπεριλαμβανόμενη:

Έναρξης X431 GDS αγγλική ολόκληρη συσκευασία διαμόρφωσης diesel διαγνωστική

 

 

Στοιχεία επαφής:

Whatsapp: +86-13480159018
Ζήστε υποστήριξη: Συνομιλία με μας on-line
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το tina@pro-diagtool.com
Skype: oneflysky

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Tina Lee

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-0755-23047925

WhatsApp : +8613480159018